Zonguldak

Yeni yıla doğru

14:05 29 Aralık 2017
Yeni yıla doğru

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Çınar, mesajında, tüm vatandaşların yeni yılını en içten duygularla kutladığını, 2018'in Türkiye'ye, Zonguldak'a hayırlar getirmesini dilediğini ifade ederek, sağlıklı, huzurlu, mutlu nice uzun yıllar temenni ettiğini kaydetti.

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir ise, 2018'in başta Zonguldak halkı olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilediğini vurgulayarak, "Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen 2018'de en başta dileğimiz, ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, hoşgörünün ve barışın egemen olmasıdır." ifadesini kullandı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, ilklerin şehri olan Zonguldak'ta başlatılan ve devam eden yatırımların 2018'de de devam edeceğini anımsatarak, şöyle devam etti:

"Yeni yılda birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadelemizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İsmi ne olursa olsun her türlü terörle sonuna kadar mücadele edip, birliğimizi, dirliğimizi ve huzurumuzu bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kararlılığımızı terörü sonlandırıncaya kadar, hainler cezalarını buluncaya kadar sürdüreceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.