Zonguldak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

14:01 09 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Başkanı Ahmet Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirci, mesajında, 10 Ocak tarihinin gazetecilerin sadece kendi özlük haklarının ve basın özgürlüğünün değil aynı zamanda demokrasi için verilen mücadelenin simgelendiği bir tarih olduğunu belirtti.

Zonguldak'ta görev yapan basın çalışanlarının, bundan önce olduğu gibi bundan böyle de yapacakları haberlerle kentin ve bölge halkının yararını korumanın yanı sıra geliştirme mücadelesine katkı vermeye devam edeceklerinden şüpheleri olmadığını ifade eden Demirci, şunları kaydetti:

"Basınımızın, geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu konulara gerekli duyarlılığı göstereceğine ve basının evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine yürekten inanıyoruz. Zor şartlar altında, özveriyle çalışan basın mensuplarına en iyi çalışma şartlarının sağlanmasını temenni ediyor, gazetecilik mesleğini özveriyle yürüten basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.