Zonguldak

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün ardından

14:26 02 Mayıs 2018
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün ardından

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı ve 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Ahmet Demirci, Zonguldak'taki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılan ve destek veren herkese teşekkür ettiklerini bildirdi.

Demirci, yaptığı yazılı açıklamada, yürüyüş ve mitingi kentteki emek, meslek ve sivil toplum örgütleriyle başarıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kutlamalara katılan, destek veren ve katkıda bulunanlara teşekkür eden Demirci, "Emeğin başkenti, tüm Türkiye'ye ve dünyaya Madenci Anıtı alanından birlik, beraberlik, dayanışma ve mücadele mesajlarını büyük bir katılım, coşku ve hoşgörü içinde bir kez daha güçlü bir şekilde göstermiştir. Bu gururu bizlere yaşatan herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Demirci, yürüyüş ve mitinge maden işçileri, eşleri ve çocukları olmak üzere çok sayıda katılım olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"TÜRK-İŞ, KESK, BİRLEŞİK KAMU-İŞ Konfederasyonlarına bağlı sendikalarımızın şube yöneticilerine, TMMOB şube yöneticilerine ve sanatçı arkadaşımız Haluk Levent'e teşekkür ediyoruz. Belediye başkanlarımıza, meslek odalarının yöneticilerine, sendikamızın eski yöneticilerine, siyasi partilerimizin il ve ilçe yöneticilerine, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Miting ve yürüyüş sırasında emek veren, hoşgörülü davranan başta esnafımız olmak üzere, şoför esnafımızdan temizlik görevlerimize varıncaya kadar herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Miting organizasyonunda görev alan sendikamızın şube yöneticilerine, personeline, temsilci ve işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, sevgilerimizi sunuyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Çınar başta olmak üzere Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı ve tüm emniyet görevlilerine, sağlık personeline ve basın emekçilerine teşekkür ediyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.