Zonguldak

Zonguldak'ta sağlık öğrencileri için iş birliği protokolü imzalandı

12:16 27 Temmuz 2018
Zonguldak'ta sağlık öğrencileri için iş birliği protokolü imzalandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü arasında öğrencilerin mesleki eğitim uygulaması almaları ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Zonguldak BEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmek ve iş yaşamına uyumunu kolaylaştırmak için uygulamalı derslerin yıl içi uygulamaları ile yaz stajlarını kapsayan mesleki uygulamalarını İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarda yapabilmelerini sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

BEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü ile bugüne kadar karşılıklı memnuniyet içerisinde devam etmekte olan çalışmaların imzalanan protokolle daha da güçleneceğini belirterek, "Öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetlerinde güçlü ve önemli dış paydaşımız olarak desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'e, müdürlüğe bağlı hastanelerde çalışan sağlık personellerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.