Zonguldak

4 yaşındaki Semih'ten kahreden haber

15:05 28 Ekim 2019 2 Yorum Var
4 yaşındaki Semih'ten kahreden haber

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yakalandığı hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren Semih Miraç toprağa verildi.

İlçeye bağlı Taşçılı köyünde yaşayan Halil ve Nesrin Uslu çifti yıllar önce gurbete çalışmaya gitti. 5 çocuklarından en küçük olan oğulları Semih Miraç'ın 4 yaşında ilik kanseri olduğunu öğrendiler. Uygun ilik arayışına düşen aile Semih Miraç'ın ablasının dokusu yüzde yüz uyunca ameliyat gerçekleşti. Minik bedeni daha 4 yaşındayken kanserle tanışan Semih Miraç, 8 yaşına geldiğinde Ocak ayında ameliyat oldu. Sonrasında sürekli kontrol altında tutulan küçük Semih yaklaşık 9 ay sonra İzmit Umut Tepe Hastanesi'nde kontrolleri sırasında fenalaştığı fark edilince hemen yoğun bakım ünitesine alındı. 5 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Semih Miraç yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulamadı. Tedavi gördüğü İzmit Umut Tepe Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Uslu ailesi evlatlarının ölümü ile yıkıldı. Yapılan işlemlerin ardından küçük Semih Miraç köyüne getirilerek kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • MURAT DÖNMEZ 4 yıl önce Şikayet Et
    aziz kardeşim, senin gibi mü'minlerin evlâdı vefat ettikleri vakit şöyle düşünmeli: Şu veled masumdur, onun Hâlıkı dahi Rahîm ve Kerim'dir. Benim nâkıs terbiye ve şefkatime bedel, gayet kâmil olan inayet ve rahmetine aldı. Dünyanın elemli, musibetli, meşakkatli zindanından çıkarıp Cennetü'l-Firdevsine gönderdi. O çocuğa ne mutlu! Mektubat (Sözler N.) - 73
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ailesine sabır versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.