Zonguldak

Zonguldaklı Ergün Penbe, Zonguldakspor'a karşı

11:43 06 Aralık 2019
Zonguldaklı Ergün Penbe, Zonguldakspor'a karşı

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Ergün Penbe memleketinin takımı Zonguldakspor'a karşı mücadele verecek...

Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda Ergün Penbe’nin çalıştırdığı Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Zonguldaklı olan Ergün Penbe’nin kırmızı-lacivertli ekibe karşı ilk resmi maçı olacak. Zonguldakspor, Ergünlü Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 5 haftalık kötü gidişatına sahasında oynadığı ve 3-0 kazandığı Başkent Akademi maçıyla birlikte son vererek büyük moral bulmuştu. Taraftarı ile barışan futbolcular derin bir nefes aldı.

RAKİP ERGÜN PENBE’Lİ TARSUS İDMANYURDU

Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın ve Milli takımın eski futbolcusu Zonguldaklı Ergün Penbe’nin çalıştırdığı Tarsus İdmanyurdu’na konuk olacak kırmızı-lacivertli ekip bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Zonguldakspor 22 puanla 6’ncı, Tarsus İdmanyurdu ise aynı puan ve averajla 7’ncı sırada yeralıyor.

MEMLEKETİNİN TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Zonguldak’ta Kilimli Belediyespor altyapısında futbola başlayan Ergün Pende futbolu ile göz doldurarak önce Gençlerbirliği’ne ardından Galatasaray’a transfer olmuştu. Memleketinin takımı Zonguldakspor’a karşı ilk kez rakip olacak olan Ergün Penbe için bu karşılaşma oldukça duygusal anlara sahne olacak.

ELMAS ÇAYCUMA’DA ÇALIŞTI

Zonguldakspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın zemininin bozuk olması nedeniyle Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Çaycuma’da devam etti. İdmana ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular daha sonra teknik taktik çalıştı, yarı sahada maç yaptı. Başkent Akademi galibiyeti sonrasında moralli oldukları gözlenen futbolcular Tarsus’tan da galibiyet bekliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.