Zonguldak

Görenler şaşıp kaldı! Bebek gibi bakıyor

11:30 18 Aralık 2019 4 Yorum Var
Görenler şaşıp kaldı! Bebek gibi bakıyor

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan Mine Mutlu, 2 ay önce dünyaya gelen keçi yavrusuna bebek gibi bakıyor.

Alaplı Yeni Siteler Mahallesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Mine Mutlu, çocukları üniversiteye başlayınca evde yalnız kalmamak için yavru keçi aldı. Evinde beslediği  2 aylık keçiye 'Sakız' adını verdi. Mine Mutlu, biberonla beslediği Sakız'ı yanından ayırmıyor.  Mutlu ve ‘Sakız’ı sahilde gezerken görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

‘Sakız’ a bebek gibi baktığını ifade eden Mine Mutlu, aralarında güzel bir bağ oluştuğunu söyledi. Mine Mutlu, "Çocuklarım üniversiteye başlayınca hayvanları çok sevdiğim için bakmaya karar verdim. Bir can arkadaşım olmasını istedim. Araştırırken internette keçilerin çok cana yakın ve duygusal hayvanlar olduğunu okudum. Konya'dan bir çiftlikten yavru keçiyi sahiplenip evime getirdim. Bebek bezi bağlıyorum. Biberonla karnını doyuruyorum. Günde 1 litre süt içiyor" dedi.

İLGİ ODAĞI OLDULAR

Görenlerin önce şaşırdığını sonra keçiyi sevmek için yanlarına geldiğini anlatan Mutlu, "Peşimden koşuyor. Beni gözünün önünden ayırmak istemiyor. Her akşam yıkıyorum. Sakız ile anne çocuk gibi olduk. Bütün günü onunla geçiriyorum. Onla olmak beni çok mutlu ediyor. Çarşıya birlikte gidiyoruz. Nereye gidersem peşimden geliyor. Dışarıda gezerken insanlar ilk başta çok acayip karşılıyorlar sonra alışıyorlar. Sakız’ın yanına gelerek fotoğraf çektiriyorlar. Çocuklar onu çok seviyor. Ömrüm yettiğince ona bakacağım" diye konuştu.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Gölge Can 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar yetim öksüz varken...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman kesip yicez
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    İyice abarttınız artık ! Bırakında hayvanlar hayvanlığını yaşasınlar! Vur deyince öldürmenin anlamı yok !
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam anladık hayvanları çok seviyorsunuz da hayvanı hayvanlıktan çıkarıp altına bez bağlama üstüne hırka giydirme abest şeyler bunlar hayvanın yemi barınağı olsun yeter ama insan dediğin o kadar yetim var ki çocuk evlerini ziyaret etmek gerekir.
    Cevapla
  • İstanbul-18 4 yıl önce Şikayet Et
    Abla senin ömrün yetse de onun ömrü yetmez, 3 - 5 yıl eceliyle yada bir kurban bayramında senden ayrılır.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.