Zonguldak

Koronavirüsten kurtuldu, ağlayarak eşine sarıldı

08:14 16 Nisan 2020 2 Yorum Var
Koronavirüsten kurtuldu, ağlayarak eşine sarıldı

Zonguldak'ınEreğli ilçesinde, 22 gün süren koronavirüs tedavisinin ardından taburcu edilen Gönül Atay (50), kendisini bekleyen eşine gözyaşlarıyla sarıldı. Gönül Atay, "Çok zor bir süreçti. Doktorlarımızın, hemşirelerimizin, çalışanlarımızın yardımı ile sağlığımıza kavuştuk. Herkes evde kalsın" dedi.

Ereğli ilçesinde 22 gün önce rahatsızlanan Gönül Atay ile 7 gün önce rahatsızlanan Ferda Sezgin’in (32) yapılan koronavirüs testleri pozitif çıktı. Özel hastanede tedaviye alınan Gönül Atay ve Ferda Sezgin, sağlıklarına kavuşarak bugün sağlık personellerinin alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Karşısında gördüğü eşi Hamit Atay’a gözyaşları arasında hıçkıra hıçkıra ağlayarak sarılan Gönül Atay, duygu dolu anlar yaşadı. Doktorlar ise Gönül Atay'a sosyal mesafe kurallarına uyması gerektiğini ve 14 gün evinde karantina altında kalmasını söyledi. Zorlu bir sürecin ardından sağlığına kavuştuğunu anlatan Gönül Atay, "Çok zor bir süreçti. Doktorlarımızın hemşirelerimizin çalışanlarımızın yardımı ile sağlığımıza kavuştuk. Herkes evde kalsın" dedi.

Taburcu olmanın sevincini yaşayan Ferda Sezgin ise, "Doktorlarıma ve hemşire arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte çok yardımcı oldular" diye konuştu.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Sarıyya Mammadova ise hastalarının taburcu olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu, tüm hastaları sağlıklarına kavuşturmak için mücadele etmeye devam ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    çook geçmiş olsun rabbim bu belayı başımıza verdiyse birkere oturup iki kere düşünmek lazım mutlaka bildiği vardır
    Cevapla
  • RK.. 4 yıl önce Şikayet Et
    "ALLAH'ın İZNİYLE..." demeyinceye kadar kurtuluş çok zor!!!!
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey insan ne zaman Rabbine döneceksin.Azrail seni almaya gelip seni yoklamış hala Allaha şükür etmiyorsun.Komunizm iliklerine işlemiş ereğlilerin
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir yorum yorum çok net
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.