Zonguldak

‘Sağlıkçısın’ dediler, minibüsten indirdiler

08:44 01 Mayıs 2020 9 Yorum Var
‘Sağlıkçısın’ dediler, minibüsten indirdiler

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalışan İsmail Aydın, bindiği minibüsün sürücüsü tarafından, ‘sen Corona Virüsü taşıyorsun. Başıma bela alamam’ sözleri ile karşılaşarak sürücü tarafından minibüsten indirildi.

İddiaya göre, Sağlık çalışanı İsmail Aydın, evine gitmek için Elvanpazarcık belde minibüsüne bindi. Bu sırada minibüsün sürücüsü tarafından, “Sen hastanede çalışıyorsun, Corona Virüs taşıyabilirsin. Başıma bela alamam hemen aşağıya in” denildi. Duyduğu sözler karşısında şoka uğrayan Aydın’ın minibüsten aşağı inerek evine taksi ile gittiği öğrenildi.

Hizmet İş Zonguldak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak olayı kınadı.

Hizmet İş Sendikası açıklamasında “Dün Elvanpazarcık’ta oturan Hizmet İş Sendikası Atatürk Devlet Hastanesi çalışanı ve temsilcimiz, arkadaşımız İsmail Aydın, ‘yolcular dolmuşa binmeni istemiyor” denilerek tepkisine maruz kalmıştır. Bu haddini bilmez kişileri kınıyoruz. Bizler onlar için canla başla çalışırken bu kendini bilmezleri vicdanları ile  baş başa bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    asıl yanlışlık hastane personelinin minibüslerle eve gitmesinde. YOKMU SERVİS.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bende sağlık çalışanıyım biz halkımıza sağlık hizmeti veriyoruz bende covit19 yakalandım bir aydır çok zor günler geçirdim iyileşince yine işimize geri dönücem ama bunlara iyi bir ceza kesmek lazım....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun böyle zihniyete.Minibüste yolculuk edenler siz hastahaneye gitmeyecekmisiniz?O sağlık çalışanına yapılan bu saygısızlığın bir cezası olması lazım.
    Cevapla
  • dursun 3 yıl önce Şikayet Et
    bence minübüscü haklı olabilir yolcularınıda düşünmesi lazım. bence hastahane resmi araçlarını personelinin ulaşımında kullanmalı.hem daha sağlıklı ve güvenli olur.sadece şoförü suçlamak çare değil
    Cevapla
  • Bir müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip bir resmi uygulama yada kural yok! Kimse kafasına göre kural uydurup uygulayamaz. Evet sağlık çalışanlarına özel araç tahsis edilmeli ama o zamana kadar minibüs şoförleri de bu insanları taşımak zorunda!!!
    İlk beğenen sen ol
  • Reis C* 3 yıl önce Şikayet Et
    Münibüs Şöförü ne Ceza vermedikten sonra durma kına kimin umurunda ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.