Zonguldak

ATM’den para yerine koronavirüs çekti

08:47 10 Haziran 2020 4 Yorum Var
ATM’den para yerine koronavirüs çekti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Çayırlı Köyü’nde, 14 ev karantinaya alındı. Yaklaşık 60 kişinin ikamet ettiği evler, zaman zaman jandarma ekipleri tarafından kontrol ediliyor. Köylünün virüsü ATM'den para çekerken kaptığı sanılıyor...

Çayırlı Köyü’nde oturan T. A. isimli bir kişi, Alaplı ilçesindeki bir bankanın ATM’sinden para çekip köyüne geri döndü. Bir süre sonra yüksek ateş ve halsizlik belirtileri gösteren T. A., Ereğli Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada T. A.’ya Corona Virüs testi yapıldı.

T. A., Corona Virüs testi sonuçlanmadan köyünde bir cenaze törenine katıldı. T. A.’nın testinin pozitif çıkması üzerine hastane yetkilileri kareleye geçti. şahsı hastaneye naklederek yatışını yapıp tedavi sürecini başlattılar. Yapılan filyasyon çalışması neticesinde başta T. A.’nın aile bireyleri olmak üzere temas ettiği tespit edilen köy sakinleri de ev karantinasına alınarak izolasyona tabii tutuldular.

2 gün önce başlayan karantina uygulamasının 14 evi ve yaklaşık 60 kişiyi kapsadığı öğrenildi. Ereğli Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören T. A.’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    O nasıl okuyir virüs olan insandan insana geçmiyor sonra bakiyir paradan geçiyor hep sansosyinel milleti korkutmayin
    Cevapla
  • fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    parayı atm den çektikten sonra parmağını ağzına getirip parayı saydıysa virüs kapma olasılığı yüksek. bunu pazarcılarda poşeti açarken yapıyor. herzaman dikkatli olalım elimizi ağzımıza burnumuza gözümüze değdirmeyelim.
    Cevapla
  • Hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel amcacığım sana coronavirüs testi yapmışlar sen kalkıp taziyeye gidiyorsun. Milletin canına yazık değil mi? Bu kadar olay yaşadık hala akıllanmadık. Allah hepimize yardım etsin.
    Cevapla
  • ATALAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun tespiti imkansız yolda kim bilir kaç kişi ile temas kurdu direk atm ye bağlamak çok saçma.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.