Zonguldak

Hastanede doktora hakaret! Senin yapacağın işin…

07:54 14 Ekim 2020 2 Yorum Var
Hastanede doktora hakaret! Senin yapacağın işin…

Zonguldak Çaycuma Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göz Doktoru Yücel Cengiz, kendisine hakaret eden hasta E. İ.’den şikayetçi oldu.

Çaycuma Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinde muayene olmak için bekleyen F. D. adlı hasta, bilinmeyen bir nedenle Göz Doktoru Yücel Cengiz ile tartıştı. Doktora “Senin yapacağın işin” şeklinde sözler sarf eden hasta F. D.  eline aldığı malzemeleri yere fırlattı.

Hastane yönetimi doktora hakaret eden F. D.'den şikayetçi oldu. F. D. Hakkında doktora hakaret ve kamu malına zarar vermekten soruşturma açıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Tolga Sert 3 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Ali buyurmuş ki; cahillerle yaptığım hiçbir tartışmayı kazanamadım..
    Cevapla
  • Tolga Sert 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda %1 -5 arası psikopat var..Ancak kanunlar cesaretlendirdiği için, işleri güçleri de genelde olmadığında sesleri çok çıkıyor..Sanal alemde özellikle kahraman kesiliyorlar..Haber yapanların da tıklama sayısına değil haberin yarar-zarar dengesine bakıp net haber vemesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Ferdi doğuçam 3 yıl önce Şikayet Et
    Asılsız
    Cevapla
  • Çaycuma67 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın gazeteci Soruşturma açıldığına dair resmi bir evrak gördünüz mü yada doktorun iddiasına göremi yazıyorsunuz
  • mehmet can 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden doktor bey denir, yıkanılıp temiz elbiselerle doktora gidilirdi.Benim çocuğum da doktor.Şimdi bütün yorumlar dr.ne dedi. şeklinde..Hekime bu kadar kolay ulaşanlar, saygısızlık yapanlara geçmiş dönemleri hatırlatırım. Ve duam hepinizin ailesinden en az bir dr. çıksın da o zaman belki bu ülkede dr. olmanın zorluğunu anlarsınız...Alo deyince dr. şikayet edeceğiniz 17 kurum var.Suçlamaların çoğu incir çekirdeğini doldurmaz .Ama dr. a savunma gelir.Dr. sadece yazılı 1 yolla şikayet edebilir.şikayet edince veryansın edersiniz.Yargısız infazı kim yapıyor sizce?1 gün bir doktorun yanında gece gündüz oturun, bakış açınız 180 derece değişecektir..Sağlık Selametle kalın ....
    Cevapla
  • boş 3 yıl önce Şikayet Et
    boş yapma bence ihtiyar
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, böyle bir evlat yetiştirmişsiniz.Elbette kolay değil,ancak (küçümsemek için değil) bu devirde sanayide çırak yetiştirmek bile kolay değil.Eskiden diyorsunuz bey denirdi ? Neden acaba ? Çünkü insanlar paralarıyla doktorlara muhtaçtılar.Otur dedilermi oturan,sus dedilermi susardı.Yan, köle-kuklaydılar.Yani isteyerek-severek bey diyen yoktu belkide.Şimdi neden bey denmiyor o ayrı bir kültür eksikliği vede tabiki şartlar değiştide.Önceden memurun gittiği hastaneye ssk lıyı almıyordular,o zaman bey ler neden bu ayrıcılığa ses etmediler acaba ? Demem şu ki sanayideki çırakta, doktorda beyliği hakediyor ama insan olana !!!
  • onrat38 3 yıl önce Şikayet Et
    Doktor suçlu olabilir hakaret etmeye gerekyok hakkını saldırmadan aramak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.