Zonguldak

Tamirci çırağı para dolu cüzdanı sahibine teslim etti

08:54 24 Aralık 2020 2 Yorum Var
Tamirci çırağı para dolu cüzdanı sahibine teslim etti

Zonguldak Devrek Sanayi Sitesinde motorcu çırağı, olarak çalışan 18 yaşındaki yolda bulduğu bulduğu içinde bir miktar para ve kimlik kartlarının bulunduğu cüzdanı, sahibine ulaştırdı.

Devrek’in Yazıcıoğlu Köyünde ikamet eden ve Sanayi Sitesi’nde motorcu çırağı olarak çalışan 18 yaşındaki Mehmet Can Kırımlı yolda bulduğu içinde bin 500 lira ile kart ve nüfus cüzdanı bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.

Cüzdan sahibinin üç günlük bir çalışmayla Bakırcılar Köyü’nden M.K. olduğunu belirleyen Mehmet Can Kırımlı cüzdanı sahibi M.K.’ye teslim etti.

Devrek Sanayi Sitesi’nde motorcu çırağı olarak çalışan Kırımlı, motorsikletiyle köyünden işyerine gelirken Çolakpehlivan Köyü Kozludere mevkiinde yolun kenarında bir cüzdan buldu. Cüzdanın sahibini babası Muhammet Kırımlı ile 3 gün aradıktan sonra Bakırcılar Köyü’nden M.K. olduğunu tespit etti. Sonrada M.K.’ye haber vererek çalıştığı işyerine gelmesini istedi. İşyerinde cüzdanı sahibine veren Mehmet Can Kırımlı, “Benim cüzdan sahibinden hiçbir beklentim yok. Ama bana teşekkür bile etmedi, asıl üzüntüm bu.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Kenam 3 yıl önce Şikayet Et
    Er yada geç mükafatın ayağına gönderir Rabbim. Seni büyüten besleyen anne babana helal olsun. Allah annwnden babandan senden ve senin gibi insanlardan binlerce kez Razı Olsun. Hiç huyunu karakterini bozma. Helal olsun sana.
    Cevapla
  • Allahın bir kulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mukafatinı fazlasiyla verir. İnsanlara tesekkur etmeyen Allahada şükretmez üzulme böyle bir kişiliğe sahip olduğun için şükret.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.