Zonguldak

Endonezyalı sevgilisi için tarla sattı: Ama uçak kalkmadı

06:58 09 Ocak 2021 -12 Yorum Var
Endonezyalı sevgilisi için tarla sattı: Ama uçak kalkmadı

Zonguldaklı Celal Gider Endonezya’da yaşayan Wurini Handayani iki yıldır maddi imkansızlıklar nedeniyle kavuşamıyorlardı. Tarla satıp Endonezya'ya gitmeyi planlayan Gider'in uçak seferi iptal olunca hayali suya düştü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Kızılbel köyünde yaşayan, üç çocuk babası 50 yaşındaki Celal Gider, Endonezya’da yaşayan sevgilisi Wurini Handayani için 30 bin TL’ye tarlanın birini gözden çıkararak sattı.

Celal Gider Endonezya’da yaşayan Wurini Handayani kavuşmak içi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Zonguldak Valiliğinde ve hayır sever vatandaşlardan destek istemişti. Aradığı desteği bulamayan Gider, babadan kalma tarlalardan birini 30 bin TL’ye satarak Endenozya’ya gidecekti. Yeni tip Corona Virüs salgını nedeniyle Endonezya’ya uçak seferleri iptal olunca Celal Gider’in hayalleride suya düştü.


 

YORUMLAR

-12 Yorum Var
  • baskan 3 yıl önce Şikayet Et
    Cibilliyetsiz
    Cevapla
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sensin cibiliyetsiz sanane alcak
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    En güzel Kadin Türk Kadini üstüne tanimam ve istemem
    Cevapla
  • erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    en güzel mi ,espri herhalde
  • Kınıyorum. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu haberlerin bilincli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum. Haberin yapılış dili ve kullanılan ifadeler de insanı rahatsız edecek şekilde kastı olarak yazıldığına inanıyorum. Haberle ilgili de yorum yapmıyorum. Haberi yapan yazan ve yayınlanmasını onaylayan ( tabi ki eğer böyle bi varsa) editörü kınıyorum.
    Cevapla
  • Kikiriki 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerli futbolcu yokmuydu taaa endonozyalardan transfere ne gerek var?
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam istediği yerden evlenir kardeşim özgür iradesi, türkiyede evkenmekde okadar kolay değil, olsaydı gitmek istemezdi sanırım.
  • Ergin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne utanmaz adam ya sevgilisine kavusmak icin yardin talep etmıs kazik kadar adamsin millet hasta evladına yardim talep edemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.