Zonguldak

Soğuktan donarak hayatını kaybetti

08:37 21 Ocak 2021
Soğuktan donarak hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evde tek başına yaşayan bir kişinin soğuktan donarak öldüğü iddia edildi.

Olay, ilçeye bağlı Ormanlı beldesi A. Sofular köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 46 yaşındaki Yaşar Sevimci’den bir süredir haber alamayan yakınları köydeki komşularına haber verdi. Eve giren komşular Sevimci’yi yerde hareketsiz şekilde buldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde ailesinden ayrı yaşayan bir çocuk babası Sevimci’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Sevimci’nin evdeki sobasının yanmadığı ve soğuktan donarak ölmüş olabileceği iddia edildi. Ambulansla Ormanlı Belediyesi cenaze aracına nakledilen Sevimci’nin cansız bedeni otopsi yapılması için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Sevimci’nin kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği ifade edilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

  • duman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kardeşimiz donarak vefat etti.... hissemiz oranında vebali paylaştık.. Böyle bir ölüm gerçekten çok acı.. Allah kardeşimizin günahlarını bağışlasın...bizleride affetsin..Amin..Amin..Amin..
    Cevapla
  • invisible... 3 yıl önce Şikayet Et
    evde Tek başına kalmak, talnnız yaşamak caiz değildir. ümkün olduğu kadar evliliği devam ettirmek gerekir. yoksa perişan olunur. Allah muhafaza etsin tüm müslümanları yalnızlıktan. Her kes aklını başına devşirsin.
    Cevapla
  • bek 3 yıl önce Şikayet Et
    kadınları ön plana alanlar, evde tek başına yalnız yaşayan birçok erkek var. Yemek yapmayı bilmiyor ve diğer sorunlar. Bunun vebalini kim çekecek
  • Acayip şey 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce sen aklını başına devşir. Keyfinden tek yaşamıyor kimse. Önüne gelen fetva makamı zannediyor kendini. Her habere yorum yapmak zorunda değilsin.
  • Nadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada fetva olayına girmişsin.Dikkat edelim lütfen.Yalnız yaşanabilir.Burada olaylar ve şartlar rol oynar.Elbette yalnızlık sadece ALLAH a mahsustur.
  • doctorwho 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadis-işerifde ne deniliyor:komşusu açken tok yatan bizden değildir deniliyor.Yani komşunun durumunu hep kollayacaksın.Aç mı,susuz mu,parasız mı,hasta mı vs.Aslında bu vebal hepimizde var,komşularımızın bırakın ne durumda olduğunu bilmeyi,daha adlarını ve hatta yüzlerini bile bilmiyoruz...
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    ne iş yapar bu kaymakamlar.
    Cevapla
  • onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde muhtarlar???
  • Harun58 3 yıl önce Şikayet Et
    Ev alma komşu al.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.