Zonguldak

Okul çatısında mahsur kalan güvercinin imdadına itfaiye koştu

14:54 07 Mart 2022 3 Yorum Var
Okul çatısında mahsur kalan güvercinin imdadına itfaiye koştu

Zonguldak’ta Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi’nin çatısında mahsur kalan güvercin için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Çaycuma ilçesinde bulunan Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi’nin çatısında ayağına ip dolanarak çırpınan ve mahsur kalan bir güvercini gören okul idarecileri durumu Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, itfaiye arabasının merdiveni ile mahsur kalan güvercinin yanına yaklaştı. Ayağına ip dolanan güvercini kurtaran ekipleri öğrenciler alkışlayarak teşekkür etti. Güvercin ipten kurtarılması sonrası Çaycuma İtfaiye ekipleri tarafından doğaya salındı.

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Misafie 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim çocukluğumuzda belediye ekipleri ellerinde çifte kırma av tüfeği ile sokaklarda köpekleri vururlardı, zavallı hayvanları lav ederlerdi ne vicdansız ne utanmaz bir zihniyetmiş. Bugün ise Bir güvercin için seferber olan insanları, kurumları ve kuruluşları gördük Allah a şükürler olsun.
    Cevapla
  • ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah,insanın yüreğine merhamet,vicdan versin.Ekipleri tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    haberi okuyunca aklıma İzmir de Hatay semti 502/2 sokakta oturduğum Uktay apartmanındaki F .....K....... adındaki kadın geldi,güvercinler balkona pisliyor diye hayvanlara kaynak su atar,taş atar öldürürdü,yöneticiye yaygara yapa yapa kuşlar girmesin diye havalandırma boşluğunu tel örgü ile kapattırdı,ve burdada bi güvercin için sefer olan insanlar. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah,hakeden hakettiğini bulsun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.