Zonguldak

Zonguldak’ta yürekleri ağıza getiren koşturmaca! Çocuklar kaçtı, köpekler kovaladı

15:05 24 Nisan 2022 -3 Yorum Var
Zonguldak’ta yürekleri ağıza getiren koşturmaca! Çocuklar kaçtı, köpekler kovaladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Çorak köyünde gece saatlerinde 3 köpeğin, 3 çocuğu önüne katıp kovaladığı yürekleri ağza getiren görüntüler kameralara yansıdı.

İlçeye bağlı Çorak köyünde gece saatlerindeki sokakta olan üç köpek ve üç çocuğun koşar adımlarla ilerleyerek kameralara yansıması renkli görüntü oluşturdu. Köpeklerden korkan 3 çocuk birden koşmaya başladı. Arkalarında olan 3 köpek önüne kattığı çocukları, sokakta adeta koşu yarışına döndü. İsmi henüz öğrenilemeyen 3 çocuk dakikalarca köpekler kurtulmak için koşar adımlarla ilerledi. Olay anı bir evin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

YORUMLAR

-3 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    çocukların gece yarısı sokakta işine peki,hep köpeklermi kabahatli,az önce bi haberde 4 çocuğun metro kameralarını tahrip ettiği haberini okuduk,kimbilir köpeklerde ne yaptılarki kızdırdılar.gece karanlığı olduğu için köpeklerden dişilere tacizde bile bulunmaya kalkmış olabilirler yani.
    Cevapla
  • sde 2 yıl önce Şikayet Et
    kötü niyetli bir zorlama yorum
    İlk beğenen sen ol
  • sde 2 yıl önce Şikayet Et
    garip çok garip bir yorum
    İlk beğenen sen ol
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma yorum, dişi köpeğe taciz sözü art niyetli ve iğrenç bir yorum, sui zan yapmış, Ramazan ayında çocuklar dışarı çıkabilir, oynayabilir ama asıl mesele başıboş köpeklerin sokakta ne işi var, ısıran parçalayabilen bir hayvan, hastalık ve kuduz riski de var, sanki başka hayvan yokmuş gibi bu köpek sevgisi nedir, bir çok güzel ve temiz hayvan varken, bu batıdan bize bulaşan bir adettir
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.