Zonguldak

8-10 köpeğin saldırısına uğradı kaçarken başını yardı

17:28 07 Ağustos 2022 4 Yorum Var
8-10 köpeğin saldırısına uğradı kaçarken başını yardı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Hasan Nalbant (37), sokak köpeklerinden kaçarken düşüp, başını duvara çarptı. Başından yaralanan Nalbant'ı köpekler de vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Lokantadan çıkıp aracına doğru giden Hasan Nalbant'ı, sokak köpekleri kovalamaya başladı. Köpeklerden kaçtığı sırada düşen Nalbant, başını duvara çarptı. Köpekler de Nalbant'a saldırarak, vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Hastaneye kaldırılan Nalbant'ın başına 16 dikiş atıldı, ayrıca kuduz aşısı yapıldı. Bir süre gözlem altında tutulan Nalbant, taburcu edildi. 

“KAFAMDA 12- 13 SANTİMLİK BİR YARIK VAR"

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını söyleyen Hasan Nalbant, "Ben kazayı atlattım. Belki bir başkası atlatamaz, benim gibi şanslı olamaz. Başıboş hayvanlarının barınaklara alınmasını ve belediyenin bu konuya el koymasını istiyorum. 8-10 köpeğin saldırısına uğradım, kafamı vurdum. Kafamda 12- 13 santimlik bir yarık var" dedi.

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • İstasyon 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce başına ne geldiğini güzelce araştırın sonra haber yapın. Şov yapıyor bu herif köpekle Alakası yok.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • oflu baba 1 yıl önce Şikayet Et
    HEMSERIM COKBASIT YAPACAGIN TEK HAREKET O YORENIN BELEDIYE BASKANINA TAZMINAT DAVASI ACMAK TURK MAHKEMELERI KABUL ETMEZSE AVRUPA INSAN HAKLARI MAHKEMESINE GIT DAVANI AC SU ANKI DURUMUNDA INANKI HAYATIN BOYUNCA YASAYABILECEGIN PARAYI BELEDIYEDEN ALIRSIN. benden sabna bir agabey nasihati.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kacmasaydi ucuz atlatacakmis
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • luto 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sorun tüm şehirlerde olduğu halde belediyeler hala neden bişey yapmazlar anlamak mümkün değil . adapazarı da aynı şekilde , özellikle sabah erken saatlerde ..
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    yalnız adamın tipine bakılırsa kimbilir köpeklerin kendine saldırması için ne yaptı,artık taş mı attı,tekme mi savurdu,yani demek istediğim köpekler pek durup dururken saldırmıyor,askerlik yaptığım Kars -Iğdır- Suveren de bi köpekler vardı koyun kadar,ama birşey yapmassan saldırmıyorlardı,hele bi lokma ekmek neyin atarsan kulun kölen oluyorlardı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerin annesine sövmüş. Köpeklerin ağırına gidince saldırmışlar. Bi bitmediniz.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.