Zonguldak

Menenjit olan liseli Ece'nin yasa boğan ölümü

14:32 17 Mart 2023 3 Yorum Var
Menenjit olan liseli Ece'nin yasa boğan ölümü

Zonguldak Ereğli'de lise öğrencisi Ece Kısan, menenjit hastalığı nedeniyle sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti.

Kdz. Ereğli Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ece Kısan(17), okulda rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılmış, buradaki ilk tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Evde yeniden rahatsızlanan Ece Kısan, bu kez götürüldüğü Devlet Hastanesinde konulan ‘menenjit’ teşhisi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesinin ardından Hastanede yoğun bakıma alınan Ece Kısan, yapılan tüm müdahalelere ve tedaviye cevap vermedi. Bir süre yoğun bakımda tutulan 11.ci sınıf öğrenci Ece, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • VEFA 1 yıl önce Şikayet Et
    menenjit çok tehlikeli bir hastalık ALLAH kimseye vermesin erken teşhisin önemli olduğu bir hastalık bu da doktora düşüyor aynı zamanda bulaşma riski de var aileler çok dikkatli olmalı bu konuda
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bu zamanda menenjit öldücü bir hastalık değil o kadar,demek hastanede pek ilgilenmemişler,işin tuhafı yurt dışında tedavi olamayan yabancıların ülkemize gelip iyi olduğunu haberlerde okuyoruz,demek söz konusu yabancılar olunca bütün sağlık kuruluşları,doktor ve profösörler seferber oluyorlar.ama kendi vatandaşımızla pek ilgilenen olmuyor.
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    menenjit öldürücü bir hastalıktır.
    İlk beğenen sen ol
  • ibrahim yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek vak'a ile hemen nasıl karar verip onu bunu asıyorsunuz... Allah'tan korkun ya... Geçenler de İgiltere'den saç ekimi için gelen bir hastanın narkozdan uyanamadığı havberi okumuştum, şimdi pnlarda saç ekiminden kimse ölmemiş şimdiye kadar bunlar İngilizleri öldürüyor diye çıkarmış... Tedavi de geç kalınmış belli ki... Kendi hanımıma 8 ayda yapılan 4. testte teşhis konabildi( şüphelenildi ama çeşitli sebeplerle test sonucu yanlış çıktı)... En son özel bir hastanede normal bir doktor farklı bir yöntemle numune alarak sonuca ulaşabildi... Yani öyle kolay değil kardeşim hemen insanları suçlamayın...
    İlk beğenen sen ol
  • salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka. Yabanci dediginiz insanlar tipki senin gibi Turk vatandasi kardesim yabanci degil.
    İlk beğenen sen ol
  • Vatanım 1 yıl önce Şikayet Et
    Mememjit hayvanlardan geçen bir mikrop
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    kaça kadar okudun--menenjitin hayvanlarla bulaşması diye birşey yok,,,,,yıkanmamış yiyeceklerden,kabakulak,grip gibi bazı hastalıkların mikrobunun zemin hazırlamasından,yatılı okul,kalabalık yerlerde bulunan aşırı kalabalıktan,insandan insana bulaşan bir hastalık,hayvanla alakası yok.cahilde bilmeden,araştırmadan yorum yapma.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.