Zonguldak

Sobaya jel atan genç kadının yasa boğan ölümü

11:41 07 Nisan 2023 14 Yorum Var
Sobaya jel atan genç kadının yasa boğan ölümü

Zonguldak Ereğli'de, sobaya attığı jelin patlaması sonucu yaralanan genç kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Hasbeyler köyünden Gülsüm ve Recep Ergenekon’un kızları Semra Ergenekon Tikici yaklaşık 1 ay önce meydana gelen olayda, evinde sobaya yakmak için jel attı. Jelin bittiğini düşünen Ergenekon, sobayı kontrol ettiği sırada jelin patlaması sonucu ağır yaralandı. Bütün vücudu yanan Ergenekon için yakınları hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Adrese gelen ekipler ağır yaralanan genç kadını Ankara'da bulunan bir hastaneye sevk etti. Burada yaklaşık 1 ay tedavi gören Ergenekon yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Semra Ergenekon Tikici’nin cenazesi, yarın cuma namazını müteakip Hasbeyler köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    misafir Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mevlam ailesine sevenlerine sabırlar versin inşallah
    Cevapla
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    Genç bir evlat kaybetmiş baba olarak bu tür haberler hep nefesimi kesiyor. Allah, babasına, annesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin. Kızımız yanma neticesi vefat ettiği için inşaallah manevi şehitlik mertebesine yükselmiştir. Allah hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın çok zor bir imtihan.
    Cevapla
  • süheyl akçalı 1 yıl önce Şikayet Et
    soba işi pis iş . malzemeyi alırsın baca düzgün çalışmaz hava rüzgarlı olur yanmaz. dört dörtlük tertibat için masraf yapsan o para kombi ya da gaz kazan tesisatını da karşılar. fakir kesimin başka yolu yoksa kömür sobası da var olacak
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • 3659 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM RAHMET EYLESİn.
    Cevapla
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.