Zonguldak

Kamyonetin kasası açılınca 15 yaşındaki çocuk canından oldu

17:25 23 Şubat 2024 2 Yorum Var
Kamyonetin kasası açılınca 15 yaşındaki çocuk canından oldu

Zonguldak’ta kamyonetin kasasının çarptığı 15 yaşındaki Yasin D. hayatını kaybetti.

Acılık Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre odun yüklü 67 ABG 538 plakalı kamyonetin sürücüsü fırına odun bırakmak için aracını park etti. Kamyonetin kasasının açılması esnasında 15 yaşındaki Yasin D. başına aldığı darbe sonucu ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yasin D.’ye ilk müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yasin D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafergülten 2 ay önce Şikayet Et
    Zonguldak fakir bir şehir,vatandaşın kömür ocaklarında ve en kötüsü görüldüğü gibi 15 yaşında bir gencin belkide sigortasız kayıtsız fırında çalıştırıp ,odun hamamlığı yaptırıldığı yer,garibim kasa başına çarpmasaydı küçücük genç bedeniyle kamyonetten odunları indirecekti sanırım.
    Cevapla
  • Tc vatan 2 ay önce Şikayet Et
    Evet çok fakir açlıktan ölüyorlar
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Ecel gelmiş amma iş güvenliği şart. Kader anlayamadığımız baglarla örülmüş. Tedbirli olmak en iyisi. Sen tedbir al gerisini Hz Allaha bırak
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.