Mersin

Mersin'de acı haber! 2 işçi hayatını kaybetti

17:13 08 Kasım 2026 3 Yorum Var
Mersin'de acı haber! 2 işçi hayatını kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir fabrikanın çatısında temizlik yaptıkları sırada yaklaşık 20 metre yükseklikten düşen 2 işçi hayatını kaybetti.

Olay, 6 Kasım tarihinde Tarsus ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde bulunan bir alçı fabrikasında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, çatı temizliği yapmak için fabrikaya gelen Ali Bolat (40) ile Ahmet D., çalışma sırasında yaklaşık 20 metre yükseklikten zemine düştü.

Ağır yaralanan iki işçi, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bartın'da domuz avı facia ile bitti: 1 ölüBartın'da domuz avı facia ile bitti: 1 ölü

Antalya'da acı olay! Torununun ölüm haberini alan babaanne hayatını kaybetti Antalya'da acı olay! Torununun ölüm haberini alan babaanne hayatını kaybetti

Siirt'te şüpheli ölüm! Kamyon kasasında cansız bedeni bulundu Siirt'te şüpheli ölüm! Kamyon kasasında cansız bedeni bulundu

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ 

Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Ali Bolat, doktorların tüm müdahalesine rağmen aynı gün hayatını kaybetti.

Durumu ağır olan Ahmet D. ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Ahmet D. de bugün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Böylece olayda hayatını kaybeden işçi sayısı 2’ye yükseldi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, fabrika yetkililerinin ise ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Memo 36 dakika önce Şikayet Et
    Allah rahmet eyesin, laik asker şehit olmaz,ama vatandaş olur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Gürsel 2 saat önce Şikayet Et
    Bize birşey olmaz güvenlik tedbiri alma bak oluyor işte, Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
    Cevapla
  • murat 2 saat önce Şikayet Et
    ..erkek adam iş güvenliği önlem tedbir gibi şeylerden bahseder mi ayıp..sonuç dünyada en fazla iş kazası ölüm yaralanma olan ülkeyiz
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.