Adıyaman

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

23:42 22 Eylül 2015
AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

"(Koalisyon sürecine ilişkin) Muhalefetin bu süreçte millet adına değil de millete rağmen nasıl siyaset yaptığını gördünüz"

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, koalisyon sürecine ilişkin, "Muhalefetin bu süreçte millet adına değil de millete rağmen nasıl siyaset yaptığını gördünüz" dedi.

Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürlüğünde verilen yemeğe katıldı.

Burada AK Parti milletvekili adayları ve parti teşkilatına seslenen Aydın, AK Partinin ümmetin umudu olduğunu söyledi. 7 Haziran seçimlerinden itibaren Türkiye'de olup bitenlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, bu 3 aylık sürece iyi bakıldığında yeni Türkiye'yi istemeyenlerin çabalarının görüldüğünü ifade etti.

Muhalefetin tavrını eleştiren Aydın, şunları kaydetti:

"Muhalefetin bu süreçte millet adına değil de millete rağmen nasıl siyaset yaptığını gördünüz. Ülkenin huzurunun nasıl kaçtığını görüyorsunuz. Biz bu süreçte büyük projeleri, adaleti, kalkınmayı konuşmuş olmalıydık. Koalisyon olmuyorsa 'gelin bir reform hükümeti kuralım, Anayasayı da değiştirelim' dedik. Gelin 'seçim barajını düşürelim, antidemokratik ne kadar yasa varsa birlikte ortadan kaldıralım' dedik ama hiçbiri olmadı."

Bu seçimin tekrarının olmadığını vurgulayan Aydın, 1 Kasım'da mutlak suretle milletle beraber AK Parti'yi tek başına iktidar yapacaklarını aktardı.

İstikrarın yakalanması gerektiğinin altını çizen Aydın, aksi takdirde bu muhalefetle bu ülkenin yönetilemeyeceğinin görüldüğünü ifade etti.

Siyasette tertemiz bir sayfa açtıklarını belirten Aydın, "Hep birlikte omuz omuza bu mücadeleyi vermek zorundayız. Eğer Türkiye'de tek başına iktidar yapmak istiyorsak burada da 5 milletvekilini çıkarmak zorundayız" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.