Afyonkarahisar

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayları tanıtıldı

14:05 04 Mayıs 2018
AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayları tanıtıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Hüseyin Sezen, "21 Mayıs’ta milletvekili aday listeleri kesinleştikten sonra sizin adınız o listede yer almayabilir. Ama AK Parti ilkelerin partisidir. Burada vekillik aday adaylığına talip olanlar da seçimin son gününe kadar durmadan ve yorulmadan koşturmaya devam edeceklerdir. Yaptığınız çalışmalarda ülkemize hizmet olarak dönecek ve insanlar sizleri hayırla yad edecektir." ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar’da, AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayları, termal bir otelde tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Aday adayları toplantıda, kendilerini tanıtarak projeleri ve seçimlerle ilgili görüşlerini açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilliği için 44 milletvekili aday adayı bulunduğunu aktaran Sezen, hiçbir partilinin kibrine yenik düşmemesini ve tevazunun siyasetin önemli damarlarından biri olduğunu vurguladı.

Türkiye’de televizyon programlarından ve dizilerden tanınan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Ferhat Okçu, namı diğer (Pire Ferhat) tanıtım toplantısında partililerden büyük ilgi gördü.

Okçu, yaptığı konuşmada, uzun zamandır AK Parti’ye gönül verdiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Çıktığımız bu yolda gücümüzü ve azmimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyorum. Bu nedenle milletvekilliği inşallah bizlere nasip olur. Meclise gidersem eğer orada başta engelli ve sizlerin sorunlarını çözmek için tek amacımdır. Desteklerinizi bekler, saygılarımı sunarım. Durmak yok yola devam."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.