Aksaray

Gençlerin gözdesi Aksaray Bilim Merkezi'ne tam not!

09:42 19 Ekim 2021
Gençlerin gözdesi Aksaray Bilim Merkezi'ne tam not!

Aksaray Bilim Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, “Net Konuşalım” programında gençlerle buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ve akademisyen Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir’in Aksaray’a yaptığı ziyaretler kapsamında Aksaray Valiliği’ni, Aksaray Belediyesini, Ak Parti Aksaray İl Başkanlığını ve Genlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız yaptıkları ziyaretlerin ardından Aksaray Bilim Merkezini gezdiler.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer misafirlerine Aksaray Bilim Merkezinin faaliyetlerini aktarırken Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Aksaray Bilim Merkezinin gençlerin kendilerini teknoloji, uzay bilimleri ve birçok teknik konuda geliştirebilecekleri şekilde dizayn edildiğini vurguladı. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Aksaray Bilim Merkezinin faaliyetlerini son derece başarılı bularak Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik etti.

BAŞKAN İLERİ NET KONUŞALIM PROGRAMINDA GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Net Konuşalım” programının moderatörlüğünü Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız üstlendi. Gençlerle soru cevap şeklinde yapılan programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları başkanı Şükrü Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“AK PARTİ TEKNOLOJİYİ EN İYİ KULLANAN PARTİDİR”

“Net Konuşalım” programında gençlere deneyimlerini aktaran Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir, “Milli teknoloji” ve “Milli Enerji” konusunda bilgiler verirken Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ise konuşmalarında şu ifadeleri kullandı: 

"Dijital dönüşüm sürecinden geçen Türkiye'de, bu sürecin daha öngörülebilir olması için kurulduk. Bu noktada siyaset üretme konusunda işlevsel olacağız. 3 temel faaliyet alanımız olacak. Bunlarda ilki partimizin bilişim sistemlerinin çıtasını yükseltmek ve orada teknolojik yatırımlar yapmak. AK Parti zaten kurulduğu günden bugüne Türkiye'de teknolojiyi en iyi kullanan partidir. Bu liderliği pekiştirecek hamleler içerisinde olacağız, yakın gelecekte. Diğer bir faaliyet alanımız ise gençlerle etkileşim içerisinde bulunmak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.