Ankara

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki

18:15 11 Nisan 2016
Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki

AK Parti Şereflikoçhisar Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci, ''5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanına, sadece özür yetmez diyoruz'' dedi.

Pekmezci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözleri kınadı.

Yapılan hakaretleri sahibine iade ettiklerini ifade eden Pekmezci, konuşmasına şöyle devam etti:

''Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Bizleri siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak, 'şimdi zaman hakaretini sahibine iade etme zamanıdır' diyoruz. Başta CHP’li hemcinslerimiz olmak üzere toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. 5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanına, 'sadece özür yetmez' diyoruz. Ahlaksız sözlerinin bedelini hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet size demokratik bir şekilde ödetecektir.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.