Antalya

Genel seçime doğru

15:07 01 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, vatandaş odaklı siyaset ürettiklerini bildirdi.

Genel seçim çalışmaları kapsamında Kepez ilçesindeki Gazi, Habipler ve Sütçüler mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya gelen Köse, Kepez'in en büyük sorunlarından birisinin vakıf arazileriyle ilgili mülkiyet problemi olduğunu belirtti.

Bu konunu çözümü için 3 yıldır büyük çaba harcadıklarını ifade eden Köse, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün gayretleriyle sorunu çözdüklerini ve vatandaşların en kısa sürede tapularına kavuşacağını kaydetti. 

Türkiye'de vatandaş odaklı siyaset yapılmadığı için AK Parti'nin 13 yıl önce kurulduğunu anlatan Köse, şöyle konuştu:

"Vatandaş odaklı siyaset yapıyoruz. Vatandaşların sorunlarını yerinde tespit yaparak siyaset üretiyoruz. (Milleti yaşat ki devlet yaşasın) düşüncesiyle hareket ediyoruz. AK Parti'den sonra Türkiye artık talimatlarla yönetilmiyor. Biz, bir memur çocuğunun Cumhurbaşkanı, bir esnaf çocuğunun başbakan olabilmesini istiyoruz. Milletle aynı sofrada oturmayı bilen, aynı havayı teneffüs eden idarecilerin işbaşında olmasını istiyoruz."

Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile huzur ve güvene kavuştuğuna dikkati çeken Köse, Türkiye'nin 1 Kasım'dan sonra da istikrarın devam edeceğini dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.