Antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel:

16:11 12 Ekim 2015
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel:

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Çallı kavşağına yapımı düşünülen asma köprüyü ve Atatürk heykelinin konulacağı yeri Antalyalılara soracaklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı yerlerden biri olan Çallı kavşağına planlanan asma köprü için çalışmalara başlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, tüm büyük projelerde olduğu gibi söz konusu kavşağa yapılacak olan asmalı köprüyü de Antalyalılara soracaklarını belirtti.

Çallı kavşağında bulunan Atatürk heykelinin nereye konulacağına da Antalyalıların karar vereceğinin altını çizen Türel, şunları kaydetti:

"Halkımız bize, 'Çallı kavşağına asmalı köprü yapılmasını istiyoruz' derse bir an önce çalışmaya başlar ve köprüyü yaparız. Atatürk heykelini de Antalyalılar nereye isterse, oraya en güzel şekilde koyacağız. Hemşehrilerimiz eğer, 'Atatürk heykeli yerinde kalsın, kavşak yapılmasın' diye karar verirse, o zaman da bu kararı uygularız."

Yaklaşan seçimlerde vatandaşa anlatacak hizmet bulamayan, Antalya’ya kazandıracak projesi olmayanların yine Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü siyasete malzeme yapmaya çalıştığını öne süren Türel, şöyle devam etti: 

"Antalya’da Atatürk heykelini kaldırmaya kimsenin gücü yetmez. Buna herkesten önce Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Türel izin vermez. Bu hayalleri görenler bir an önce uykularından uyansınlar, halüsinasyon görmesinler ve hayatın gerçekleri ile tanışsınlar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.