Antalya

Ramazan Bayramı'na doğru

16:02 13 Haziran 2018
Ramazan Bayramı'na doğru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Atay Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer bayram mesajı yayımladı.

Başkan Türel, mesajında, Ramazan Bayramı heyecanını yaşadıklarını belirterek, hemşehrilerinin, Antalya'da bulunan misafirlerin bayramını kutladı. Türel, bayramın Antalya'ya, Türkiye'ye ve insanlığa uğurlu getirmesini diledi.

Bayramların, ailelerin, dostların, komşuların bir araya geldiği, kırgınlıkların unutulduğu, huzur, sevgi ve saygı günleri olduğunu kaydeden Türel, şöyle devam etti:

"Bayram günlerinin Antalya'da huzurla yaşanması için temizlik hizmetlerinden, mezarlık hizmetlerine kadar her alanda tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. Şu günlerde, Antalya'nın nüfusu yerli ve yabancı turistlerle giderek artıyor. Antalya Türkiye'nin bayram şehri olmuştur. Dolayısıyla aslında birçok hizmetimizle bütün Türkiye'ye doğrudan hizmet veriyoruz ve bu da bizim için bir gurur vesilesidir. Antalya'yı bir bayram şehri yapan bütün hemşehrilerime, turizm çalışanlarına, esnafımıza, bayramda mesai yapan bütün görevlilerimize teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı'nın Türkiyemiz ve bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını, birlik, beraberlik içinde, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

- ATSO Başkanı Çetin

ATSO Başkanı Çetin de mesajında tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Bayram günlerinin sevince, umuda ve kardeşliğe dair duyguları büyüten, aileleri bir araya getiren, İslam dininin en özel günlerinden olduğunu kaydeden Çetin, "Bu özel günleri sevgiyi çoğaltmak ve hayata yayabilmek adına bir fırsat olarak görmeliyiz. Çünkü günlük hayattan siyasete, iş hayatından özel hayatımıza kadar her alanda sevgiyi, kardeşliği, yardımlaşmayı, birlikte iş yapma kültürünü hayatımıza yansıtabildiğimiz ölçüde refah, huzur, mutluluk dolu bir geleceğe yürüme imkanına kavuşuruz." dedi.

Ramazan Bayramı'nı Antalya'da geçirecek yüzbinlerce kişi olacağını da belirten Çetin, turizmde daralmanın geride kaldığını, turizmcinin ve esnafın da ekonomik anlamda bayram sevinci yaşayacağını umut ettiğini bildirdi.

- AK Parti Antalya Milletvekili Uslu

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Uslu da özellikle son zamanlarda daha çok hissettikleri birlik ve beraberliğin, güzel bayramlar dolayısıyla güçlenerek devam edeceğini kaydetti.

24 Haziran seçimleri ile beraber milletin desteğiyle çifte bayram yaşayacaklarını ifade eden Uslu, "Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın, tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.