Antalya

Yeni görüntüler ortaya çıktı! Kızlar sınıfta...

08:24 05 Mart 2019 21 Yorum Var
Yeni görüntüler ortaya çıktı! Kızlar sınıfta...

Antalya'da lise 1'inci sınıf öğrencileri Yağmur S.P. (16) ve Gülşen M.'nin (16) sınıfta 9 öğrenci tarafından dövüldüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.

Kepez Hacı Ekrem Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 1'inci sınıf öğrencileri Yağmur S.P. ve Gülsen M., 20 Şubat günü sınıfı basan 9 öğrenci tarafından dövüldü. Olaya karıştıkları öne sürülen 9 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öğrenciler, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 9 öğrenci, serbest bırakıldı.

 

ÖĞRENCİLER KAMERADA

İki kızı döven öğrencilerin sınıfa girme anları ise okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Yağmur S.P. ve Gülşen M.nin sınıfları önünde beklediği, okul dağıldıktan bir süre kamuflaj pantolonlu kız öğrencinin ilk olarak sınıfa girdiği, erkek öğrencilerin ise sınıf kapısını kapalı tutmaya çalıştığı görülüyor. Sesleri duyan nöbetçi öğretmenin müdahalesi ile olay sona eriyor. Ardından Yağmur S.P. ve Gülşen M., öğretmenleriyle beraber saldırgan öğrencilerin peşinden koşarken görülüyor. 

Yağmur S.P.nin annesi Özlem Y., kızına en çok asker pantolonlu kız öğrencinin vurduğunu belirterek, "Zaten görüntülerde de ne kadar agresif ve soğukkanlı olduğu görülüyor. Erkek öğrencilerin sınıfın kapısını kapalı tutmaya çalışması da tam bir felaket" dedi.

 

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • Mslm 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bir haberde okulda abdli bir kiz suriye göçmeni müslüman bir kizi dovuyordu buna benzer çok haber okudum ama müslüman birini başkasına böyle bir muamele yaptığına hiç rastlamadim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu öğrencileri???geçenlerde internete dayak olarak düşen ıraktaki ikul müdürüne teslim edeceksin. Bizde ne terbiye nede talim var. Yapanın yanına kâr kalan bir sistemdeyiz maalesef.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Memed 5 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat yönetiminin eğitiminin etkisinde kalan ve topluma yo veren son nesil olan büyük dede ve ninelerimizde artik aramizdan ayrildi.Allahın kanunlarinin cenaze Hizmetleri disinda hiç bir etkisinin olmadığı bu nesilden ne bekleyebilirizki.
    Cevapla
  • June8 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen müdahale etse Sen ahlak bekcisimisin oluyor Kanun kurallar bu tür eylemler için musait Gençlerde Allah tan korkma Peygamberden utanma yok Cehennemi onemsemiyor Sonuç bu Hadi bakalım Veliler öğretmenler Pedagoglar Rehberlikciler Kanun yapıcılar hep birlikte düzeltelim Aksam evinde maneviyattan başka sadece ev araba para muhabbeti yapanların kulakları çınlasın
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    alınacak tedbirler; 1. kaydı silinmeli 2. okul değişikliği olursa bi anlamı yok. çünkü aaaaaaa birşey olmuyormuş imajı pekişir 3. dışardan eğitim ile evden devam edebilecek imkan var. kaliteli insan yetişmiyor malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.