Antalya

Yeni görüntüler ortaya çıktı! Kızlar sınıfta...

08:24 05 Mart 2019 15 Yorum Var
Yeni görüntüler ortaya çıktı! Kızlar sınıfta...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Mslm 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bir haberde okulda abdli bir kiz suriye göçmeni müslüman bir kizi dovuyordu buna benzer çok haber okudum ama müslüman birini başkasına böyle bir muamele yaptığına hiç rastlamadim
    Cevapla
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu öğrencileri???geçenlerde internete dayak olarak düşen ıraktaki ikul müdürüne teslim edeceksin. Bizde ne terbiye nede talim var. Yapanın yanına kâr kalan bir sistemdeyiz maalesef.
    Cevapla
  • Memed 5 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat yönetiminin eğitiminin etkisinde kalan ve topluma yo veren son nesil olan büyük dede ve ninelerimizde artik aramizdan ayrildi.Allahın kanunlarinin cenaze Hizmetleri disinda hiç bir etkisinin olmadığı bu nesilden ne bekleyebilirizki.
    Cevapla
  • June8 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen müdahale etse Sen ahlak bekcisimisin oluyor Kanun kurallar bu tür eylemler için musait Gençlerde Allah tan korkma Peygamberden utanma yok Cehennemi onemsemiyor Sonuç bu Hadi bakalım Veliler öğretmenler Pedagoglar Rehberlikciler Kanun yapıcılar hep birlikte düzeltelim Aksam evinde maneviyattan başka sadece ev araba para muhabbeti yapanların kulakları çınlasın
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    alınacak tedbirler; 1. kaydı silinmeli 2. okul değişikliği olursa bi anlamı yok. çünkü aaaaaaa birşey olmuyormuş imajı pekişir 3. dışardan eğitim ile evden devam edebilecek imkan var. kaliteli insan yetişmiyor malesef.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Durum pek iç açıcı değil çünkü Okul idareci ve öğretmenlerin sorumluluğu var lakin, yetkileri yok öğrenciye bir laf dediler mi şikayet ve mahkeme, aslında öğretmenleri haksız bulan Hakimleri bu günkü sınıflara derse sokacaksın veya müdür yardımcısı yapaksın bakalım onlar ne yapacak bir hafta dayanamazlar kendileri karakolluk olur !
    Cevapla
  • qwer 5 yıl önce Şikayet Et
    bu okulların ne kadar güvenli olduğunu, çocuklarımızın okullarda ne kadar güvende olduğunu atanan müdürlerin ne kadar işinin layıkı olduğunun simgesel göstergesi.
    Cevapla
  • dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu kardeşim ne eğitim sistemi aile ana baba çocuklara ahlak,edep,adap öğreticek kapıya sal çocuğunu takip etme ohh o okuldayken keyfine öğretmen eğitsin senin yapmadığını öğretmenden niye bekliyosun ondan sonra sigara ,alkol,küfür,ahlaksız davranışlar sergileyen çocuk yaş 15 okuldan hep hiç evdekilerin günahı yok .şuan erkeklerden çok kızlar küfür ediyo bu memleketde yazık.Allah cümlemize hidayet versin.
    Cevapla
  • cemal tatar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamerada birileri var ama onlara öğrenci demek ne kadar doğru bir öğretmen olarak bilemiyorum.
    Cevapla
  • Bilinmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen POLİS BEKÇİ yada KOLLUK KUVVETİ değildir.... Öğretmen tokat attı deyip mahkemelerde süründürürseniz olacağı budur....
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an ahlakı temelli eğitim olmalıdır. Soyadı kanunu ile Türk olarak kaydedilen gayri müslimlerin çocukları da ayrı eğitim görmelidir.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    okullardaki bu tür edepsiz ve ahlaksız öğrencilere bir yaptırım olması lazım.yapanın yaptığı yanına kar kalmamalı.yoksa daha büyük olaylar oluyor.
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet eğitim kalitemiz bu kadar ve bu öğrenciler bu ülkeyi yönetecek allah korusun
    Cevapla
  • kul ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda disiplin nasıl sağlanır diye mebin bir çalışması var mı ? merka ediyorum.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızlar gelecekte anne olacaklar ve çocuk yetiştirecekler.. Vah memleketimizin haline...
    Cevapla