Antalya

Kayıp kız bulundu! Evli adam kaçırmıştı...

08:25 07 Ekim 2019 12 Yorum Var
Kayıp kız bulundu! Evli adam kaçırmıştı...

Bursa'dan kaçırılarak, Antalya Kaş'a getirildiği iddia edilen Rabia Gümüş (16), İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulundu. İyi haberin verildiği Filiz Gümüş (43), kızını almak için Kaş'a gitti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde oturan, seyyar satıcı Yücel (48) ve fabrikada çalışan eşi Filiz Gümüş, 1 Ekim'de polise başvurarak, kızları Rabia'nın evli K.Y. (25) tarafından kaçırıldığı iddiasıyla şikayette bulundu. K.Y.'nin, Antalya'nın Kaş ilçesinde oturduğunu belirten Filiz Gümüş, kızının bulunmasını istedi. Antalya'ya gelen Filiz Gümüş, Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, K.Y.'nin adresini verdi. Adrese baskın yapan polis, K.Y. ve Rabia Gümüş'e ulaşamadı.

Kepez ilçesindeki yakınının evinde kalan Filiz Gümüş, dün DHA muhabirine yaptığı açıklamada, kızını bulmak için çalmadık kapı bırakmadığını ve ilaçlarla ayakta kaldığı söyledi.

RABİA BU KEZ BULUNDU

İyi haberi aldığını belirten Filiz Gümüş, kızı Rabia'nın, Kaş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunduğunu söyledi. Gümüş, Rabia'yı almak için Kaş'a gittiğini kaydetti.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • 16 yaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Iki sene daha beklmemliydi'ki...!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel olarak yapilan tüm ceza gerektiren olaylarda verilen cezalar asla asla asla yeterince basin veya tv.lar tarafindan halk ile payla$ilmiyor.Hic bahsedilmiyor Trafik konusunda olsun hastanelerde ya$ananlar olsun yeterince duyulmuyor.Buda sucu basit yapiyor hatta cesaretlindiriyor cünki korkacak motif yok.
    Cevapla
  • gün gelir 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım gün gelir bunun karısını bir koluna takıp gider.
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu alanda çok hukuki boşluk var. İnsanları, aileleri çaresiz bırakan çok olay yaşanıyor. Hukuki karşılığı olmayan vak'alar toplumsal yıpranmaya, fay enerjisi birikmesine neden oluyor. Adaletsizlik algısı büyüdükçe "Devlet Baba" vakıası/olgusu/imajı zedeleniyor. İnsanlar kendi adaletini uygulamaya yönleniyor. "Devlet Baba" olgusunu güçlendiren çalışmalar yapılmalı. AB standartlarının canı cehenneme...
    Cevapla
  • Gaddar 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk kaçirmış cezası ağir ve caydırıcı olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.