Antalya

Kayıp kız bulundu! Evli adam kaçırmıştı...

08:25 07 Ekim 2019 15 Yorum Var
Kayıp kız bulundu! Evli adam kaçırmıştı...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • 16 yaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Iki sene daha beklmemliydi'ki...!
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel olarak yapilan tüm ceza gerektiren olaylarda verilen cezalar asla asla asla yeterince basin veya tv.lar tarafindan halk ile payla$ilmiyor.Hic bahsedilmiyor Trafik konusunda olsun hastanelerde ya$ananlar olsun yeterince duyulmuyor.Buda sucu basit yapiyor hatta cesaretlindiriyor cünki korkacak motif yok.
    Cevapla
  • gün gelir 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım gün gelir bunun karısını bir koluna takıp gider.
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu alanda çok hukuki boşluk var. İnsanları, aileleri çaresiz bırakan çok olay yaşanıyor. Hukuki karşılığı olmayan vak'alar toplumsal yıpranmaya, fay enerjisi birikmesine neden oluyor. Adaletsizlik algısı büyüdükçe "Devlet Baba" vakıası/olgusu/imajı zedeleniyor. İnsanlar kendi adaletini uygulamaya yönleniyor. "Devlet Baba" olgusunu güçlendiren çalışmalar yapılmalı. AB standartlarının canı cehenneme...
    Cevapla
  • Gaddar 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk kaçirmış cezası ağir ve caydırıcı olmalı.
    Cevapla
  • Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    Zinayı suç sayacaksın yapan cezasını çeksin o da yok bu gün bu ailenin başına yarın benim veya başka bir ailenin evladına musallat olurlar ceza yok ki
    Cevapla
  • samse 4 yıl önce Şikayet Et
    muasır deniyet seviyesi bu olsa gerek
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    kiz kacmistir belki
    Cevapla
  • kaçsa farketmez 4 yıl önce Şikayet Et
    reşit olmayınca kaçsa da farketmez
  • sakar şakir 4 yıl önce Şikayet Et
    önce çocuklarımızın ne yaptığını hangi sitelerde dolaştığını öğrenelimki sonra bunlar başımıza gelmesi demiiiii
    Cevapla
  • Abdullah Kul 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel söylüyorsunda, laf anlatıp söz geçiremiyorsun, onlar "herşeyi herkesten daha iyi biliyorlar" yaşları 14,15,...20 ve 30 yıllık tecrübeleri var? işin can yakıcı tarafı, anneler babalar biraz fazla ilgilendikleri zaman tartışma çıkıyor, arkasına malum: ya baba oğlunu kızını öldürüyor, ya anne, yada çocuklar ya babalarını yada annelerini bazen de ikisini birden öldürüyorlar. Allah hepimizi ıslah eylesin.
  • Abdullah Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaya bakan hakim bey kendi kızı Kaçırılmış gibi karar versin.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    ne hale geldik, avucuna verdiğimiz telf. evlatların sonu olacak. bu kafayla giderse bir nesil yok oluyor. illa bir yerde görünmek, farkedilmek gerekiyor mu. bir şeyler üretmek, bir iş yapmak, birine yararlı olmak, hayırlı bir işte bulunmak böyle nesil yetiştirirsek kendimize gelebiliriz. yoksa bu kafayla ellerimizi dizlerimize vurmaya devam.
    Cevapla
  • Laf olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezip tozarken, flört ederken aklı nerede ana babaların. Hiç acımadım. Tüm suçlu veliler. Evlat yetiştirmekten haberleri yok. Avrupai yaşarsan Avrupai torunlar edinirsin. Kimlik Müslüman diyor, bu hayat tarzının neresi İslam? Türk gavuru olduk çıktık milletçe. Ne gavur olabildik tam nede Müslüman hakkıyla.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyaya kanıp kaçan kızlara sesleniyorum. sonunuz müge anlıda cinayet programıa dönüşesin kanmayın sizi seven ailenizden Allahın emriyle istesin aleniz araştırsın uygunsa verir zaten siz kanıpda ayakkabıcıya kaçmayın adam rusları dürtlükler sonrada töbe ettim der inaırsınız sonrada iyi baba roleri.sonrada diğer tüm kızların cenaze namzını kıldım der neyse ne haliniz varsa görün
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah evlat acısı ve evlatları ile imtihan etmesin. nesillerimize laf geçiremez olduk. dünya meşgalesi evlatlarımız boşlukta gezinip duruyor. hiç sorgulama yok, araştırma yok oraya buraya savruluyor. ne olur evlatlarımızı evlerimize tıkıp hapishane gibi bilgisayarın başına kapatmayalım. bir derdi olsun, meşguliyeti olsun. zihinlerinin boş hayallere kapılmaması için daha fazla ilgi.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Asmak kesmek kavgalar gürültüler boşuna olmuyor demekki. 16 yaşındaki kızı kaçıranlar dur bakalım ne cezası alırlar. Lâiklik anayasası zulüm getirdi sadece bize. Yeniden Kuranı Kerim anayasası istiyoruz.
    Cevapla