Antalya

Antalya’da yürek burkan olay! Kaldırıma takılıp düşen çocuğun ayağını araç ezdi

17:45 26 Kasım 2022 5 Yorum Var
Antalya’da yürek burkan olay! Kaldırıma takılıp düşen çocuğun ayağını araç ezdi

Muratpaşa ilçesinde annesi tarafından dilendirildiği belirtilen 8 yaşındaki A.G., koşarak yolun karşısına geçmek istediği sırada kaldırıma ayağı takılarak yere düşünce ayağı yoldan geçen bir aracın altında kaldı.

Kaza, Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 680 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; restorandan çıkan küçük çocuk karşı yönde bekleyen annesinin yanına geçmek istedi. Bu sırada orta refüjde birden ayağı takılarak yola düşen 8 yaşındaki A. G, yoldan geçen ticari aracın altında kaldı. 

VATANDAŞLAR ARACI KRİKO İLE KALDIRDI

Küçük çocuğun yardımına ilk olarak vatandaşlar koştu. Vatandaşların kriko ile aracı kaldırarak kurtardığı küçük çocuk, sağlık ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Küçük çocuğun hayati tehlikesi devam ederken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Küçük çocuğun bölgede tüm işletmeleri gezerek dilendiği, kazanın da A.G.'nin yolun karşısındaki annesinin yanına koşarken meydana geldiği öğrenildi. Kaza yerinde ise küçük çocuğunun ayakkabının kaldığı görüldü. 

KALDIRIMA TAKILINCA YOLDAN GEÇEN ARAÇ AYAĞINI EZDİ

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Elinde poşetle restorandan çıkan çocuğun sağına soluna baktıktan sonra karşıya geçerken refüjde ayağının takılıp yola düşmesiyle aracın altında kaldığı görüldü.  

'BİR ANDA ARABANIN ALTINDA KALDI'

Kazayı gören Hüseyin  Öğeren, "Çalışıyorduk, çocuk yoldan karşıya geçiyordu. Çocuk geçerken düştü arabada aniden gelince, bir anda arabanın altında kaldı. Karşıdan ustalar geldi krikoyla aracı kaldırmaya çalıştılar, çocuğu aracın altından çıkardık. Çocuk ağlamaya başladı, sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı, dilencilere benziyordu" dedi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • karakaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun hiç bir suçu günahı yok .Devletimiz bu dilencilik konusunda çok vurdum duymaz acaba neden?Almanyada çocuğun bırakın dilenmesini çocuk bakımsız olarak okula gittiğinde öğretmeni hemen çocuk koruma bürosuna haber verir ve inceleme başlatırlar.Ailede bir sorun varsa çucuğa el koyar devlet.Çocuğun geleceğini ve güvenliğini sağlar.Ya bizim devlet ne yapıyor sokaklarda dilenen çocukların yanında polis de geçiyor piskologda geçiyor cami önlerinde dilenen çocukları bakanlarda görüyor.Neden müdahil olmuyorlar bu çocukları neden böyle telef ediyorlar .Lütfen dikkat!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • huzur 2 1 yıl önce Şikayet Et
    köpek olsaydı adama şoförlükten men cezası verecektiler ama maalesef bu bir insan olduğu için kimse değer vermiyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    zannederim şöförün kabahati pek yok,çünkü çocuk koşuyor ve ayağı takılıp adeta intihar eder gibi arabanın önüne düşüyor.bu durumda şöför ne yapabilir.
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    annesi sevinmiştir ayağı sakat olunca daha fazla dilendirip çok para kazanırım diye.. yazık bu çocuğa. bakamayacan dilendirecen neden yaptın bu çocuğu?onun günahına girdin! Allah bildiği yapsın sizi ve sizin gibileri..
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Annesi öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı çocuğunu dilendirenlerin çocukları devlet korumasına alınmalı ve tüm mal varlıklarına el konmalı bu masum çocuklar dilene dile sokaklarda serseri iş bilmez yol kesen haraç isteyen boş insanlara dönüşüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.