Antalya

Antalya’da yürek burkan olay! Kaldırıma takılıp düşen çocuğun ayağını araç ezdi

17:45 26 Kasım 2022 6 Yorum Var
Antalya’da yürek burkan olay! Kaldırıma takılıp düşen çocuğun ayağını araç ezdi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • karakaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun hiç bir suçu günahı yok .Devletimiz bu dilencilik konusunda çok vurdum duymaz acaba neden?Almanyada çocuğun bırakın dilenmesini çocuk bakımsız olarak okula gittiğinde öğretmeni hemen çocuk koruma bürosuna haber verir ve inceleme başlatırlar.Ailede bir sorun varsa çucuğa el koyar devlet.Çocuğun geleceğini ve güvenliğini sağlar.Ya bizim devlet ne yapıyor sokaklarda dilenen çocukların yanında polis de geçiyor piskologda geçiyor cami önlerinde dilenen çocukları bakanlarda görüyor.Neden müdahil olmuyorlar bu çocukları neden böyle telef ediyorlar .Lütfen dikkat!
    Cevapla
  • huzur 2 1 yıl önce Şikayet Et
    köpek olsaydı adama şoförlükten men cezası verecektiler ama maalesef bu bir insan olduğu için kimse değer vermiyor.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    zannederim şöförün kabahati pek yok,çünkü çocuk koşuyor ve ayağı takılıp adeta intihar eder gibi arabanın önüne düşüyor.bu durumda şöför ne yapabilir.
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    annesi sevinmiştir ayağı sakat olunca daha fazla dilendirip çok para kazanırım diye.. yazık bu çocuğa. bakamayacan dilendirecen neden yaptın bu çocuğu?onun günahına girdin! Allah bildiği yapsın sizi ve sizin gibileri..
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Annesi öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı çocuğunu dilendirenlerin çocukları devlet korumasına alınmalı ve tüm mal varlıklarına el konmalı bu masum çocuklar dilene dile sokaklarda serseri iş bilmez yol kesen haraç isteyen boş insanlara dönüşüyor
    Cevapla
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sehir ici son sürat. Sehir icinde sürücüler yasli ve cocuk yaya hesaplamalilar
    Cevapla