Ardahan

Terör saldırılarına tepkiler

17:47 12 Ekim 2016
Terör saldırılarına tepkiler

Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, terör saldırıları karşısında millet olarak zor günler geçirdiklerini söyledi.

Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, her şehit haberinde sarsıldıklarını, yüreklerinin kanadığını belirtti.

Türk milletinin kendisine oynanan oyunu, yapılan hainliği asla unutmayacağını ve bu oyunları bozacağını aktaran Pehlivan, "Bayrağına, devletine ve milletine yabancılaşmış nesiller ve kadrolar, bizi biz yapan milli ve mukaddes değerlerimize saldırıyorsa, devletin ve milletin bütünlüğüne yönelen eylemler pervasız, Türkiye uğruna şanlı bayrağımızın dalgalanması için dünyanın şah damarını kesmesini de biliriz." diye konuştu.

Terör örgütü ile aralarına mesafe koyamayanların asla affedilmeyeceğini dile getiren Pehlivan, şunları kaydetti:

"Türk milleti, kim olursa olsun, teröriste yardım ve yataklık edenlere hak ettiğini mutlaka verecektir. Bilinmelidir ki, her şehit haberinden sonra yetkililerin sığ açıklamaları artık Türk milletini tatmin etmemekte ve acımızı dindiremez oldu. Ülkü ocakları olarak bu milletin sırtından nemalanıp bu milletin evlatlarını vuran katilleri, bu katilleri alkışlayan sözde aydınları, sokaktaki vurdumduymazları ve teröriste terörist diyemeyen siyasetçileri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.