Aydın

Genel seçime doğru

18:44 07 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Aydın milletvekili adayları Baydar ve Yıldız seçim çalışmalarını sürdürdü

CHP Aydın milletvekilleri genel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Germencik'in Hıdırbeyli Mahallesinde yapılan "Yerel Hizmet Merkezi"nin açılışına katılan CHP Aydın Milletvekili Adayı Metin Lütfü Baydar, AK Parti Aydın milletvekillerinin "Türkiye'yi yönetmek üzerine bir takım şeyleri söylemek yerine, Aydın'da büyükşehirle ilgili laf üretmekten başka hiçbir şey yapmadıklarını" savundu.

AK Partili milletvekillerinin 12 yıl boyunca Aydın'a hiçbir katkıda bulunmadığını savunan Baydar, "Şimdi almışlar valiyi yanlarına nasıl daha fazla oy alabilirim hesabı içerisindeler. 1 Kasım tarihinden itibaren Türkiye'de iktidar değişecek. Bütün bürokratları, valileri ve kaymakamları uyarıyorum. AK Parti'ye şirin görüneceğiz diye, onların bir takım isteklerini yapacağız diye, onların dibinden ayrılmayarak siyaset yapmaya devam ederlerse, biz 1 Kasım'dan sonra bunun hesabını sorarız. Vali, vali gibi olmalı, Kaymakam, Kaymakam gibi olmalı. Bunların hepsinin hesabı gün gelir sorulur" dedi.

- CHP Aydın Milletvekili Yıldız Kuyucak'ta

CHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, CHP Kuyucak İlçe Başkanlığı'nda partililerle görüştü.

İlçe Başkanı Muzaffer Fikri Sevgi ile birlikte partililerle sohbet eden Yıldız, 1 Kasım'da CHP’nin iktidar olacağını savundu.

Kuyucak pazarındaki esnaflarla sohbet edip vatandaşların sorunlarını da dinleyen Yıldız, "Kuyucak halkına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. CHP'nin iktidarına az kaldı" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.