Aydın

AK Partili gençler Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi gönderdi

19:01 07 Mart 2017
AK Partili gençler Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi gönderdi

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti tarafından hazırlanan "Evet'' gazetesini gönderdi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, PTT Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin millete, ümmete ve insanlığa hizmet edebilmek için bir araç olduğunu, bunu amaç haline getirenlerin kendilerinden başka kimseye fayda sağlayamayacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bir radyo programında "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak, asıl onu düşünmemiz lazım.” şeklinde açıklamalarda bulunduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Gerçeklerden ve doğrulardan uzak, millet için çalışmayı bırakmış sadece siyaset yapmayı amaç haline getirmiş bu zihniyet milletin iradesini yansıtmak olan asıl gayeyi çoktan unutmuştur. Sadece siyaset yapmayı öyle amaç haline getirmişlerdir ki derdi ya sadece AK Parti’ye muhalefet yapmak ya da bu milleti kandırmaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.