Aydın

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

20:32 07 Mart 2017
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Erdem, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanıdığını anımsatarak, cumhuriyetin kadına verdiği değerin başka ülkelere de örnek olduğunu kaydetti.

"Sağduyunun temsilcisi olarak gördüğümüz kadınlarımızın her alanda olduğu gibi günümüz siyasetindeki aktif rolü de artarak ve güçlü bir şekilde vücut bulmaktadır." ifadesini kullanan Erdem, şöyle devam etti:

"Türkiye’nin en büyük partisi olan AK Parti’nin yaklaşık 10 milyon kayıtlı üyesinin yarısına yakınını kadınlarımız oluşturmaktadır. Bu güçlü kadın varlığı, AK Parti iktidarlarının başarısının önemli mimarları olmuştur. Partimizin kadınlara verdiği önem ilk günden beri artarak devam etmektedir. Gerek yasal düzenlemelerle, gerekse teşviklerle desteklediğimiz kadınlarımızı toplumun her alanında görmemiz için yürüttüğümüz 'pozitif ayrımcılık' politikası bundan sonra da devam edecektir. Kadın berekettir, sevgidir, emektir, kadın vefadır ve unutmayalım, her kadın bir kahramandır. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.