Aydın

AK Parti Efeler teşkilatı istişare toplantısı yaptı

17:06 04 Şubat 2018
AK Parti Efeler teşkilatı istişare toplantısı yaptı

AK Parti Efeler ilçe teşkilatı, mahale başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı, teşkilatın mahalle başkanlarını kentteki bir düğün salonunda, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in de katılımıyla düzenlediği istişare toplantısında bir araya getirdi.

Erdem, toplantıda yaptığı konuşmada, teşkilatlanmanın önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"AK Parti dünyanın en büyük partilerinden bir tanesidir. Üye sayısı, geldiği nokta itibari, potansiyeliyle bırakın Türkiye'yi, dünyanın en büyük partilerinden bir tanesidir. Bunda elbette dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok büyük emeği vardır. Gerçekten bizlerin tereddüde düşeceği, vermekte zorlanacağı kararları, alabilen ve bu kararları ne pahasına olursa olsun Türkiye'nin gücünü göstermek adına riske girebilen ve başarıya ulaşan birisidir.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ise kongreyle göreve gelmelerinin ardından mahalle başkanlarıyla ilk toplantılarını yaptıklarını dile getirdi.

Teşkilatta öncelikle birleşmeyi sağlamaları gerektiğini ifade eden Gülaştı, şunları söyledi:

"Öncelikle birleşmeyi sağlamalıyız çünkü bizleri birleştiren şeyler, ayıranlardan çok daha fazla. O da vatan sevgisi, millet sevgisi, Aydın sevgisi, AK Parti sevgisidir. Bugün belki Aydın siyasal tarihinde ilk defa böyle bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler siyaset yapıyoruz. Yeri geliyor evlatlarımızı günde 3 saat, 5 saat görüyoruz. Bu süreçten en fazla etkilenenler ailelerimiz. Toplantımızın amacı, önümüzdeki 1-1,5 sene içerisinde işimizin çok olması. Öncelikle eşlerinizin haklarını helal etmesini istiyorum."

Konuşmaların ardından mahalle başkanlarına çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.