Balıkesir

"Gönen ve Kitap" sergisi

11:28 12 Ocak 2016
"Gönen ve Kitap" sergisi

Gönen Kent Konseyi, "Gönen ve Kitap" konulu sergi düzenledi.

Bir otelin salonundaki etkinlikte, Gönen Ömer Seyfettin Yarışması'nda dereceye girmiş hikayelerin yayınlandığı kitaplar, Ömer Seyfettin Yılın Hikaye Kitabı seçilmiş kitapların yanı sıra Gönen'i ve Gönen'in tanınmış isimlerini anlatan kitaplar sergileniyor.

Serginin açılış kurdelesi Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen Belediyesi Başkan Yardımcısı Ziya Dermenci, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Gönen Kent Konseyi Başkanı Abdurrahman Kural tarafından Kesildi.

Gönen Kent Konseyi Başkanı Abdurrahman Kural, sergide yüzlerce çeşit kitabın bulunduğunu belirtti. Kural, şunları kaydetti:

"Beklentimiz, bütün bu kitapların Gönenli öğrenciler ve Gönen'i daha iyi tanımak isteyenler tarafından alınması ve okunmasıdır. Bu etkinliği daha önce yaptık, olumlu tepkiler aldık. Önümüzdeki aylarda daha kapsamlı devam etmeyi planlıyoruz. Kitaplarımızın arasında, dünya klasikleri de var. Ayrıca Gönenli ünlü yazarlarımız Ömer Seyfettin, Salim Nizam ve Gönen'de yaşamış siyasetçi ve gazeteci yazarlarında ilçemiz ile ilgili makale ve dergileri mevcut."

Sergi, 11-15 Ocak tarihlerinde Gönen Belediyesi, 18-22 Ocak'ta Gönen Kent Konseyi, 25-29 Ocak'ta Gönen'de bir otelde izlenime sunulacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.