Bayburt

Bayburt Valisi Ustaoğlu, muhtarlarla görüştü

15:08 24 Ağustos 2016
Bayburt Valisi Ustaoğlu, muhtarlarla görüştü

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini söyledi.

Vali Ustaoğlu, Türkiye'nin 15 Temmuz’'da tarihinde görmediği bir kalkışmayla karşı karşıya kaldığını dile getirerek, ''Bu milletin geleceğini gasp etmek isteyenler, bu milletin meclisini bombalayarak, bu milletin halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanımızı bulunmuş olduğu otelde kaçırmaya veya da öldürmeye kalkarak yine bu milletin Cumhurbaşkanılığı Külliyesini bombalayarak adeta demokrasimize, geleceğimize bomba yağdırmak istediler." dedi.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve onun çağrısıyla müthiş bir birliktelik gösterdiğine vurgu yapan Ustaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devletiyle, milletiyle tankların önünde durarak, mermilere karşı göğüs gererek tarihinde görülmemiş bir şekilde demokrasisine, geleceğine, milletine sahip çıktı. Bu gerçekten ülkemiz adına zaman zaman Sayın Cumhurbaşkanımızında dediği gibi yeni bir İstiklal mücadelesi veriyoruz aslında biz. Ülkemiz tarihinde görülmemiş düzeyde bu kalkışma inşallah birliğimiz, beraberliğimiz açısından inşallah hayırlara vesile olacak. Bu da görüldüğü gibi gerçekten ülkemizde bu anlamda da güzel şeyleri de görüyoruz. İktidarıyla, muhalefetiyle meclisimizin sergilediği o güzel birliktelik düşmanlarımızı çatlatırcasına, ameliyat masasına oturup ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenlerin inşallah oyunlarını bozacak. İnşallah en büyük gücümüz bizim birlikteliğimiz olacak."

AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da FETÖ mensuplarının Türkiye ile ilgili iyi bir düşüncelerinin olmadığını anlatarak, "Türkiye ile ilgili iyi bir düşünceleri, mücadeleleri, işleri olsaydı bu işin yolu belli. Mücadele etmek, siyaseten fikir ortaya koymak ama maalesef bunların amaçlarının ne olduğu 15 Temmuz, hatta daha öncesine gittiğinizde MİT olayı, tırlardı, 17-25’ti. Her seferinde devlet bunlara bir şamar vurdu belki akılları başlarına gelir, yerlerini bilirler ama onlar içimize kadar sızarak devleti ele geçirmek de değil, devleti başkalarına teslim etmenin hesaplarını yapmışlar ki bu çok aşağılık bir şey." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.