Burdur

Öldürülen kızın paylaşımı dikkat çekti! Buna erkeklik diyorsunuz...

12:13 18 Mart 2021 21 Yorum Var
Öldürülen kızın paylaşımı dikkat çekti! Buna erkeklik diyorsunuz...

Burdur'un Bucak ilçesinde, parkta tartıştığı sevgilisi olduğu öne sürülen Eren Yıldız (19) tarafından bıçaklanarak öldürülen Gizem Canbulut'un (17), sosyal medyadan kadın cinayetlerine tepki gösterdiği paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Canbulut'un Pınar Gültekin cinayetinin ardından 'Türkiye'de kadın olmak zor ama kadın ölmek kolay', 'Bir cana kıyıyorsunuz ve buna erkeklik diyorsunuz' paylaşımları dikkati çekti.

Bucak'ta bir süre Bucak Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi'nde, aynı dönem farklı sınıflarda öğrenim gören Gizem Canbulut ile Eren Yıldız, dün saat 13.30 sıralarında kenti tepeden gören bir nokta olan Yunus Emre Parkı'nda buluştu. Buradaki surların alt tarafında oturdukları sırada Gizem Canbulut ile Eren Yıldız arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Eren Yıldız, yanındaki bıçakla Gizem Canbulut'u boğazından bıçakladı. Genç kız kanlar içinde yere yığılırken, Eren Yıldız ise kaçarak evlerine gitti. Buradan polisi arayıp, olayı ihbar eden Eren Yıldız, daha sonra evine gelen polise teslim oldu.

TUTUKLANDI

İhbar sonrası parka giden ekipler, Gizem Canbulut'un cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gizem Canbulut'un cenazesi, otopsi için Antalya'daki Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polisin gözaltına aldığı Eren Yıldız ise dün gece geç saatlere kadar süren ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

'BİR CANA KIYIYORSUNUZ VE BUNA ERKEKLİK DİYORSUNUZ'

Öldürülen Gizem Canbulut'un, sosyal medyada kadın cinayetlerine tepki gösteren paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Geçen yıl Pınar Gültekin cinayetinin ardından sosyal medyadan olaya tepki gösteren Gizem Canbulut'un, 'Türkiye'de kadın olmak zor ama kadın ölmek kolay', 'Elde edene kadar peşinde koşuyorsunuz, elde edince gözünüzün önünde olsa görmüyorsunuz. Sen terk edince arkasından ağza alınmayacak hakaretler ediyorsunuz, o bırakınca öldürüyorsunuz, yakıyorsunuz. Bir cana kıyıyorsunuz ve buna erkeklik diyorsunuz' ifadelerini kullandığı görüldü.

Gizem Canbulut'un cenazesi, bugün Burdur'un Bucak ilçesi Susuz köyünde toprağa verilecek.

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • Müslüman Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bunu anlamıyorum arkadaş... Nedense hep böyle msj yazanlar, katil tiplerle beraber gezip tozuyırlar... Ondan sonra testi kırılınca da sonuç ortada işte
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    kızın sosyal medyada bu yorumları yapmasının sebebi,sevgilisinden ölüm tehtidi alması muhtemelen,sevgilisine onu terkedeceğini söylediyse yada söyliyecekse onun kendini öldüreceğinden korkorak aklı sıra 17 yaş çocuk aklıyla sosyal medyada o yazıları yazmış ve sevgilisin vaz geçeceğini sanmış.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    iyide sen kendi kuyunu kendin kazmışsın,daha 18 ine girip reşit bile olmadan 19 yaşında gençle sevgili hayatı yaşa,sonra belki bir başka sevgili bulup eski sevgiline seni terkediyorum de,adamda seni bıçaklasın.
    Cevapla
  • bekir iskender 3 yıl önce Şikayet Et
    kemalit eğitim sistemi ve sonucu.. sen islam ahlakını, edebini okullarda DİN KÜLTÜRÜ diye okutursan olacağı budur. madem karşı cinse ilgi duyuyorsan, ailenize söyleyin evlendirsinler.. gerçi ailede kalmadı ya.. yazık..
    Cevapla
  • Böyle Olmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bekir kardeşim bu iş okul ile olacak iş değil. Eğer öyle olsaydı peygamberimiz Hz.Muhammed SAV Kuran-ı Kerim'i okuyun der başka bir şey yapmazdı. Ama o Kuran-ı yaşayarak örnek oldu ve eğitti. Ana babalar çocuklarına yaşayarak örnek olmazlarsa okulda okutalanla bir yere varılmaz.
  • SİBGATULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde Vefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlul Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.