Burdur

Öldürülen kızın paylaşımı dikkat çekti! Buna erkeklik diyorsunuz...

12:13 18 Mart 2021 15 Yorum Var
Öldürülen kızın paylaşımı dikkat çekti! Buna erkeklik diyorsunuz...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Müslüman Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bunu anlamıyorum arkadaş... Nedense hep böyle msj yazanlar, katil tiplerle beraber gezip tozuyırlar... Ondan sonra testi kırılınca da sonuç ortada işte
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    kızın sosyal medyada bu yorumları yapmasının sebebi,sevgilisinden ölüm tehtidi alması muhtemelen,sevgilisine onu terkedeceğini söylediyse yada söyliyecekse onun kendini öldüreceğinden korkorak aklı sıra 17 yaş çocuk aklıyla sosyal medyada o yazıları yazmış ve sevgilisin vaz geçeceğini sanmış.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    iyide sen kendi kuyunu kendin kazmışsın,daha 18 ine girip reşit bile olmadan 19 yaşında gençle sevgili hayatı yaşa,sonra belki bir başka sevgili bulup eski sevgiline seni terkediyorum de,adamda seni bıçaklasın.
    Cevapla
  • bekir iskender 3 yıl önce Şikayet Et
    kemalit eğitim sistemi ve sonucu.. sen islam ahlakını, edebini okullarda DİN KÜLTÜRÜ diye okutursan olacağı budur. madem karşı cinse ilgi duyuyorsan, ailenize söyleyin evlendirsinler.. gerçi ailede kalmadı ya.. yazık..
    Cevapla
  • Böyle Olmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bekir kardeşim bu iş okul ile olacak iş değil. Eğer öyle olsaydı peygamberimiz Hz.Muhammed SAV Kuran-ı Kerim'i okuyun der başka bir şey yapmazdı. Ama o Kuran-ı yaşayarak örnek oldu ve eğitti. Ana babalar çocuklarına yaşayarak örnek olmazlarsa okulda okutalanla bir yere varılmaz.
  • SİBGATULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde Vefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlul Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Batıcı modern hayat tarzının sonuçları bunlar. Bize uymadığı da bu sonuçlardan belli.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Flört edenler!eski sevgili edinmeyin takip ediyorum katiller hep eski sevgili oluyor.
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Birinci el var mı ki?
  • Mahmut YİĞİT 3 yıl önce Şikayet Et
    Kız erkek arkadaşlığı diye bir şey yok, bu arkadaşlık değil gayri meşru birlikteliktir Hem günahtır hem tehlikelidir. Bu gerçeği önce biz kabulleceğiz sonra yavrularımıza söylüyeceğiz. Bu gayri meşru gönül eğlendirmelere sevgili ismi verilerek hem bu ilişkiler masumlaştırılıyor hemde sevgi kelimesi kirletiliyor. Buradan bütün kızlarımızı kadınlarımızı (tabii ki erkeklerimizi de) peygamberimizin bir sözü ile ikaz ediyorum "yabancı bir erkek ve kadın başbaşa kalmasın üçüncüleri şeytandır" birde İnsan öldürmeye kesinlikle idam gelmelidir birinin canına kast edecek kişi bilecek ki bu kararı ile aynı zamanda kendi idamına da kendisi karar vermiş oluyor.
    Cevapla
  • iskilip'li 3 yıl önce Şikayet Et
    yorumunuza can-ı gönülden katılıyorum...
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay tam bir , "Çayırda buldum seni, Ellere vermem seni" vakası olmuş. 17 yaşında evlenmek yasak ama sevgili olmak serbest. Yakışıklı ,dövmeli, boylu poslu, ama psikopat. Sizin erkekten anladığınız bu olduğu müddetçe Allah vergisi boyu posu erkeği işte böyle megaloman yapar. Kendini en üstün gören erkek te böyle katil olur işte. Peki nerede kaldı İMAN,AHLAK,ALLAHIN EMRİ. Bunları kimse aramıyor ,tabii o zaman da sonucuna katlanacaksın.
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    bir yetkilide çıkıp dini islamdan uzak hayat bunları netice verir demez. ancak şiddet vahşet katliam ... gibi netice üzeinden palazlanırlar. bu neticeye nasıl geldik demek akla gelmez. gelse de çıkış bulamaz.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklardaki aşkın ve sevgililerin sonu budur inancımız dan örfümüz den geleneklerimiz den uzak yaşam tarzlarının sonu horlanma aşağılanma şiddettir ey Türk kızları kadınları kendinizi sokaklarda ucuzlatmayınız değerinizi biliniz
    Cevapla
  • HAKİM 3 yıl önce Şikayet Et
    Karma eğitim devam ettikçe bu rezaletlerin sonu gelmez. Çünkü karma eğitim devam ettikçe devlet kendi elleriyle gençlere bu zemini hazırlamış olacak. Yeni Anayasa da muhakkak bu konu çözülmelidir.
    Cevapla
  • ZEKİ DURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahlakın Olmadığı yerde zulüm baş olur edeb olmayan bedende vahşet vuku bulur eğitilmeyen toplumda vahşet almışsa başını eğitimi ve ahlakı sorgulayın ahlak üzerine kurulmayan eğitim kağıt üstünde gelecek vaat eder lakin huzur getirmez.
    Cevapla
  • paşa baba 3 yıl önce Şikayet Et
    huzur islamı yaşamakta
    Cevapla
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    kaldı mı ki ,yaşansın...
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    yolda bulduğun sevgili seni yolda bırakır 20 yıldır tanıdığın akraba bile seni bazen yolda bırakıyorsa yolda veya parkta veya diskoda tanıştığın zibidi seni bıçaklar öldürür imanın olmadığı her yerde zorbalık psikopatlık ve çatışma vardır.azıcık yakışıklı diye hayatını söndüren kızlar çoktur sonra pişmanlık fayda vermez
    Cevapla
  • Nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Doğru söylemişsin. Allah razı olsun.