Bursa

Milletvekili seçimi ardından

11:49 04 Kasım 2015
Milletvekili seçimi ardından

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) İl Temsilcisi ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi.

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şeker, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım'da kazananın milli irade olduğunu belirtti.

Sonuçların ülke, insanlık ve ümmet için hayırlara vesile olmasını dileyen Şeker, şunları kaydetti:

"Seçim sonuçlarına bakıldığında, Türkiye'de istikrarın kazandığını, büyük Türkiye idealinin gerçekleşme oranının daha da güçlendiğini görüyoruz. 1 Kasım'da millet ince ayar yaptı ve anlamlı bir mesajı verdi. Ortaya çıkan fotoğraf bütün mazlum coğrafyalarda bir anda sevince neden olmuş, İsrail susmuş, Filistin coşmuştur. 1 Kasım Seçim sonuçlarına göre gerginleştiren siyaset terör ittifakı kaybetmiştir. Faiz lobisi, vaiz lobisi, fitne lobisi, baronlar, toplum mühendisleri bu süreçte kaybetmiştir. Kayıt dışı siyaset, vesayetçiler ve küresel emperyalizm kaybetmiştir, bununla beraber dış basın da kaybetmiştir. Türkiye'de istikrar kazandı, yeniden 'büyük Türkiye' yolu açıldı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.