Bursa

Bursa’da korkunç olay: Miras kavgasında annesini, iki ağabeyi ve eşini katletti!

17:02 27 Ocak 2023 148 Yorum Var
Bursa’da korkunç olay: Miras kavgasında annesini, iki ağabeyi ve eşini katletti!

Bursa Orhangazi'de, polis memuru Adem Ergüner, miras nedeniyle aralarında tartışma çıkan annesi Bedriye Ergüner, eşi Fatma Ergüner ve abisi Remzi ve Mehmet Ergüner'i beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Olay, Orhangazi ilçesi Gölyolu Çamlık mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Adem Ergüner, izin alarak ailesinin yaşadığı Orhangazi ilçesine geldi. Adem Ergüner, daha önceden ailesiyle aralasında miras yüzünden husumet bulunurken yeniden tartışmaya başladı.

MİRAS KAVGASINDA AİLESİNDEN 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Tartışma kısa sürede büyürken Adem Ergüner beylik tabancasıyla annesi Bedriye Ergüner, abisi Remzi Ergüner, eşi Fatma Ergüner ve diğer abisi Mehmet Ergüner'i tabancayla vurarak yaraladı. Adem Ergüner olay yerinden kaçarken sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde   Bedriye Ergüner, abisi Remzi Ergüner, eşi Fatma Ergüner'in hayatını kaybettiğini belirlerken, Mehmet Ergüner de olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağabeyi Mehmet Ergüner yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Zanlı, Adem Ergüner kaçtıktan kısa bir süre sonra Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. 

KISA SÜRE ÖNCE MUŞ'TAN BURSA'YA TAŞINMIŞLAR

Ailenin Muş'tan bir süre önce Bursa'nın Orhangazi ilçesine geldiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. 

AİLESİNİ KONUŞMAK İÇİN PİKNİK ALANINA ÇAĞIRMIŞ

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde annesi, ağabeyleri ve yengesini öldüren polis memuru Adem Ergüner’in, olay öncesine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Ağabeyi Mehmet Ergüner’i (40) konuşmak için İznik Gölü çevresindeki piknik alanına çağıran Adem Ergüner’in cinayetlerden dakikalar önce otomobiliyle olay yerine geldiği görüldü. 

BİR SÜRE ÇEVRE KONTROLÜ YAPTI

Çevredeki bir düğün salonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, gri renkli otomobille olay yerine gelen Ergüner’in araçtan inerek bir süre çevrede dolaştığı, daha sonra tekrar otomobiline döndüğü görüldü.

AĞABEYİNİ OTOMOBİLDE, DİĞER AKRABALARINI PİKNİK ALANINDA VURDU

Mehmet Ergüner’in annesi Bedriye Ergüner (67) ile birlikte 16 VZ 660 plakalı otomobiliyle, Remzi Ergüner’in (45) ise eşi Fatma Ergüner (39) ile birlikte 16 CAP 86 plakalı otomobiliyle olay yerine geldiği belirlendi.

AĞABEYİNİ ARACINDA VURDU

Mehmet Ergüner’in, polis memuru kardeşi tarafından aracının içinde vurulduğu, olaya engel olmak için otomobilden inen Bedriye, Remzi ve Fatma Ergüner’in ise Adem Ergüner tarafından piknik alanındaki yolda vurulduğu tespit edildi. 

OTOMOBİLİYLE OLAY YERİNDEN KAÇTI

Adem Ergüner’in cinayetlerin ardından otomobiliyle olay yerinden kaçması da güvenlik kamerasına yansıdı. Kurşunların isabet ettiği ve içerisinin kanlar içerisinde olduğu görülen Mehmet Ergüner’e ait otomobil ile Remzi Ergüner’e ait otomobil, polis ekiplerinin incelemelerinin ardından çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

2 ÇOCUK BABASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Mehmet ve Remzi Ergüner kardeşlerin 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR

148 Yorum Var
  • kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir Toplum Yüce Allah'ın kanunları ile yönetilmedikçe asla huzur bulamaz. Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Suc orani o en düşük ülkeler egitimin ve milli gelirin yüksek oldugu İskandinav ulkeleri. Suç oranı en yüksek ülkeler eğitimin kötü milli gelirin düşük olduğu az gelişmiş ülkelerdir. Kısas İslam hükümlerinden sadece bir tanesi. Hadi onu uygulayamadin.islamin İlime ve adalete verdiği önemi uygulasan yine böyle şeyler olmaz. Sadece kısasla engelleyemezsiniz. Toplum bilinçli egitimli ve üreten bir toplum olacakki , bu tarz olaylar asgari seviyeye insin.
  • Engo 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir vahşi nasıl polis olabilmiş. İnsan ne olursa olsun anne katili, kardeş katili olmamalı. Bırak annene küs, abine küs konusma ama öldürmek hatta katletmek nedir ya !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ücüncü devletler mentalitesi bir toplumuz cahillik öfke kin nefret gibi tehlikeli ruh halini kontrol edemiyoruz herkezin ceninde bicak belinde silah silah icad oldu mertlik yigitlik kayboldu malesef.yazik oldu bir aile yok oldu gitti.Allah sabir versin cok acili bir durum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet yesil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Bukadar gaddarlik Bu nasil Kardes Bu nasil evlat ya nasil kiyabildin su dünya Mali Icin nasil nefes alabiliyon nasil vijdanin rahat Sen allahsiz dinsiz seytansin Allah seni cayir cayir cehennemde yaksin
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım aklımızı alma nefsimize uydurup dünya malı için bizi birbirimize düşürme. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.