Bursa

Bursa’da korkunç olay: Miras kavgasında annesini, iki ağabeyi ve eşini katletti!

17:02 27 Ocak 2023 15 Yorum Var
Bursa’da korkunç olay: Miras kavgasında annesini, iki ağabeyi ve eşini katletti!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir Toplum Yüce Allah'ın kanunları ile yönetilmedikçe asla huzur bulamaz. Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Suc orani o en düşük ülkeler egitimin ve milli gelirin yüksek oldugu İskandinav ulkeleri. Suç oranı en yüksek ülkeler eğitimin kötü milli gelirin düşük olduğu az gelişmiş ülkelerdir. Kısas İslam hükümlerinden sadece bir tanesi. Hadi onu uygulayamadin.islamin İlime ve adalete verdiği önemi uygulasan yine böyle şeyler olmaz. Sadece kısasla engelleyemezsiniz. Toplum bilinçli egitimli ve üreten bir toplum olacakki , bu tarz olaylar asgari seviyeye insin.
  • Engo 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir vahşi nasıl polis olabilmiş. İnsan ne olursa olsun anne katili, kardeş katili olmamalı. Bırak annene küs, abine küs konusma ama öldürmek hatta katletmek nedir ya !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ücüncü devletler mentalitesi bir toplumuz cahillik öfke kin nefret gibi tehlikeli ruh halini kontrol edemiyoruz herkezin ceninde bicak belinde silah silah icad oldu mertlik yigitlik kayboldu malesef.yazik oldu bir aile yok oldu gitti.Allah sabir versin cok acili bir durum.
    Cevapla
  • Ahmet yesil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Bukadar gaddarlik Bu nasil Kardes Bu nasil evlat ya nasil kiyabildin su dünya Mali Icin nasil nefes alabiliyon nasil vijdanin rahat Sen allahsiz dinsiz seytansin Allah seni cayir cayir cehennemde yaksin
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım aklımızı alma nefsimize uydurup dünya malı için bizi birbirimize düşürme. Amin.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kürt kardeşleri tenzih ederim ama olayı duyunca güneydoğu bağlantısı aklıma gelmedi değil yazık. Müslüman baba ve dedelerimiz maalesef kendilerini ve çocuklarını iyi eğitemedi tabi toplumsal ve siyasi kültürel coğrafi sıkıntılardan v.s.
    Cevapla
  • Bela 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin ben serefine dunya mali icin aileni katlettin degdimi ne oldu simdi kac cana kiydin
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam istenirken ''meclise gelsin ben onaylarım'' diyen Cumhurbaşkanımız lütfen gereğini yapın. Adil bir düzen istiyoruz. Biz Müslümanız ve Allah'ın ''kısasta hayat vardır'' ayetini bir müslüman olarak hatırlatmak istiyorum.
    Cevapla
  • kader 1 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmedikçe bu toplum düzelmez, osmanlı yüzyıllardır halkını idam ile dizğinlemiştir. hatta Atatürk bile 1938 e kadar idam ile bu toplumu durdurabilmiştir.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bu cani ne kadar hapis yatacak onu merak ediyorum.muhtemelen müebbet cezası alacak ama 10-15 yıl sonra serbest kalacak .
    Cevapla
  • merkel 1 yıl önce Şikayet Et
    salarlar pandemi varya denetimli serbestlik bu kadr basit mahkumlar dışarılarda dolaşıyor 10 yıl ceza almış dışarıda dolaşıyor şartlıymış ondan sonra hanımını katlediyor allah akıl fikir versin
    İlk beğenen sen ol
  • Iso 1 yıl önce Şikayet Et
    Idam idam idam nedense yapanın yanına kar kalıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    , Allah kimsenin aklını başından almasın akıl baştan gidince Demek ki her şey oluyor
    Cevapla
  • Bize benziyorlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar o adamdan çok bu topluma kızın, öfkelenin veya acıyın her neyse işte. Bu toplum ahlâksızlaştıkça bu tür yaratıklar meydana getirecektir. Hiç farkında değil misiniz. Aileler abi kardeş baba oğul dayı yeğen akrabalar hepsi birbiriyle mesafeli herkesi para hırsı bürümüş. Aç olan zor şartlarda ve kötü muameleye maruz kalan evsiz yurtsuz sözlü ve fiili her türlü şiddeti gören daha şu an aklıma gelmediği icin sayamadığım bir çok sıkıntıyı yaşayan bu toplumdan çıkacak memur, doktor, hakim, vs. vs bu topluma yani bize benzer. Ailelerin akrabalıkların değeri parayla ölçülmez.
    Cevapla
  • Abdullah Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah, vah, vah, ey yüce Rabbimiz, bizleri ıslah eyle, bizleri aşırılıktan koru, nefis ve şeytan ın tuzaklarından muhafaza eyle, bizlere katından rahmet gönder, ey büyük Allah'ım. Bizleri Mal mülk yüzünden birbirimize düşmekten koru. Amin amin amin.
    Cevapla
  • turan 1 yıl önce Şikayet Et
    amin
    İlk beğenen sen ol
  • Mehmet cebecioglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım böyle acılar yaşatma miras nasıl bölünecek yüce kitabımızda yazıyor
    Cevapla