Çanakkale

AK Parti İl Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı

20:28 26 Mart 2018
AK Parti İl Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığında, il başkan adaylarının belirleneceği temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevi için temayül yoklaması il binasında, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

AK İl Başkan Vekili Ergin Sezen, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe belediye başkanlarıyla çok sayıda üye katıldı.

Küpçü, temayül yoklaması öncesi yaptığı konuşmada, bu coğrafyanın insanlarının kıymetli ve bereketli insanlar olduğunu söyledi.

Bir süreç yaşandığını ifade eden Küpçü, "AK Parti kurumsal ve millet merkezli siyaset yapan bir siyasal hareket. Sosyal ve siyasal bilimciler AK Parti ile ilgili bir tasvir ve tabirde bulunurken insanların AK Parti'ye oy vermekle aslında kendi özlemlerine, kendi hayallerine, kendi düşlerine oy verdiğini belirtiyor. Hamdolsun verilen oylar boşa gitmedi." dedi.

Küpçü, millet merkezli siyaset anlayışıyla 16 yıl milletle beraber yol arkadaşlığı yaptıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Bu kurumsal başarının altında teşkilatlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu yatıyor. Teşkilatlarımız olarak yine bu sürece ilişkin belediye başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, ilçe teşkilatlarımızla tek tek istişare edeceğiz. Çanakkale önemli bir yer. Hem tarih hem zamanın ve mekanın şahitliği açısından dünya çapında önemli bir coğrafya. Çanakkale'nin geçilemez olduğuna ilişkin bir hakikat var. AK Parti ailesi de bu bilinçle yoluna devam edecek. Burada kardeşlik ruhunu tekrar canlandırmak muradıyla biz de teşkilatımızla bir aradayız. Teşkilatçı kardeşlerimizle süreci tekrar konuşacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.