Çanakkale

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yıldız:

16:01 04 Nisan 2018
AK Parti Çanakkale Ä°l BaÅŸkanı Yıldız:

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, "Çıktığımız bu yolda önce Allah'a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz." dedi.

Başkan Yıldız, parti binasında düzenlenen toplantıda, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun görmesiyle kendisinin il başkanlığı görevine layık görüldüğünü söyledi.

Çanakkale'nin çok önemli bir il olduğunu ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Bizlere bu toprakları vatan kılan, aziz şehitlerimizi şükranla minnetle ve rahmetle anıyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. CHP'nin 1961 yılına kadar tek bir milletvekili dahi çıkaramadığı merkez sağ bir siyasi anlayışın mirasçısı olmaktan, şehit başbakanımız Adnan Menderes'le siyaset yapmanın şerefine nail olmuş dedelerimizin ve Bayramiçli Mehmet Akif'in torunları olmaktan gurur duyuyoruz. Kanlarıyla tarih yazan, Çanakkale geçilmez dedirten 253 bin şühedanın yattığı, Cumhuriyetimizin kurucusu Anafartalar kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün gazi olduğu bu aziz topraklarda yaşayan bizler sorumluluklarımızın farkındayız."

Görev ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirten Başkan Yıldız, "Hendek kazan teröristler kahraman Mehmetçiğimiz ve polislerimiz tarafından imha edilirken, Truva atına beyaz fular asıp savaşı durdurun açıklaması yapılan değil, PKK'nın siyasi sözcüsü HDP barajı geçti diye şükür pilavı dağıtılan değil, şehrin seçilmiş milletvekilinin 'PYD komşumuz olsun' diye açıklama yapabildiği değil, yeni Mehmet Akifler yeni Mustafa Kemaller yetiştiren, Çanakkale ruhunu ve 15 Temmuz ruhunu yaşayan ve yaşatan bir Çanakkale için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Çocuklarımız, geleceğimiz, vatanımız, milli birlik ve beraberliğimiz için mücadele edeceğiz." diyen Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu anlamda Çanakkale'de alacağımız her bir oyun ülkemizin geleceği açısından arz ettiği önemi biliyoruz. Çıktığımız bu yolda önce Allah'a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz. 2019 yılında önümüzde iki tane seçim olacak. Hem belediye seçimlerini hem de genel seçimleri çok önemsiyoruz. Tüm ilçelerde iddialıyız. Her ilçenin belediye başkanlığını istiyoruz."

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.