Denizli

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu Uşak'ta

14:33 24 Ocak 2016
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu Uşak'ta

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Bu millet son 100 yılda 57 savaş gördü. Çok zor dönemlerde kenetlenmesini iyi bilir. Çok sorunu aştık, bu sorunu da aşacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Uşak programı kapsamında Valilik ziyaretinin ardından AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Ramazanoğlu, yaptığı konuşmada terörle mücadeleye dikkati çekti.

Türkiye'nin terör belasından kurtulmaya kararlı olduğunu, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlara imza attığını dile getiren Ramazanoğlu, teröre karşı birlik içinde ve kararlı bir tutumla adım atıldığını ifade etti.

Bakan Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

"Bu millet, son 100 yılda 57 savaş gördü. Çok zor dönemlerde kenetlenmesini iyi bilir. Çok sorunu aştık, bu sorunu da aşacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Güvenlik güçlerimiz bölgede müthiş işler yapıyor. Biz de sahada psikolojik restorasyon için çalışıyoruz.

Bugün bölgede hiç bir vatandaşım aç açık değil. Herkesin barınacak bir evi, mekanı var, hepsini sarıp sarmaladık. Psikolojileri bozulanlara destek oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak onların yanındayız, arkalarındayız. Hepimizin gönlü de kulağı da orada.

Bir avuç terörist çapulcunun, bu millete zayiat verdirmesi mümkün değil. Kendi kazdıkları çukurlarda kendileri boğuluyorlar, çukur siyaseti ile kendileri o çukurda boğuyorlar. Bir de bazı sözde aydınlar terör örgütü adına sözcülük yapıyorlar, bu milletin evlatları orada şehit olurken bu aydınlar kalkıp terör örgütünü savunuyorlar. Hiç merak etmeyin birlik içinde bu sorunların üstesinden geleceğiz."

- "Türkiye'nin muhalefet sorunu var"

AK Parti hükumetinin 15 yıldır Türkiye'nin önemli sorunlarını çözdüğünü ancak muhalefetin sadece engel olmaya çalıştığını söyleyen Bakan Ramazanoğlu, Türkiye'de "muhalefet sorunu" olduğunu, CHP'nin "milli duruş gibi bir sorunu" bulunduğunu ifade etti.

Suriyeli sığınmacıların çalışmalarına imkan tanıyacak yasal düzenlemeye işaret eden Ramazanoğlu, "Suriyeliler'in eşit şartlarda çalışmaları için karar aldık. Bu kararla tüm dünyaya eşitlik, kardeşlik mesajı verdik" dedi.

Toplantıda AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç da birer konuşma yaptı.

Bakan Ramazanoğlu programın ardından Uşak istişare toplantısına katıldı.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.