Denizli

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de

17:48 02 Aralık 2017
Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devletin ve milletin itibarını ayaklar altına almaya tereddüt etmediğini söyledi.

Zeybekci, partisinin Güney ilçe teşkilatı olağan kongresinde yaptığı konuşmada, fırsat verdikçe Güney'e gelerek ilçe sakinleriyle sohbet etmek istediğini ancak Ankara'daki işler nedeniyle gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görünce daha çok koşturduklarını çünkü Cumhurbaşkanı'nın kendilerinden daha çok koşuşturduğunu ifade eden Zeybekci, bu gayret ve çabalamaların sonuçlarının fazlasıyla alındığını, her türlü ihanete rağmen ülkenin dimdik ayakta durmaya devam ettiğini dile getirdi.

Zeybekci, bugüne kadar yaptıkları her şeyi dualar sayesinde başardıklarını anlatarak "Teşkilatımızla ve partimizle yaptık. Güneylilerin bizden isteyip de yapmadığımız hiç bir şey kalmadı. Hastane, okul, yolları yaptık. Gelirken herkes Allah razı olsun diye seslendi." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devletin itibarını umursamadığını belirten Zeybekci, şöyle devam etti:

"Kendisi bu devletin itibarını, bu milletin itibarını ayaklar altına almaya zerre miktarı tereddüt etmez. Necip Fazıl Kısakürek 16 Nisan 1956'da 'Bunlar iktidarı indirmek için devleti, ülkeyi indirmekten asla tereddüt etmezler' demiş. 16 Nisan'daki referandum da bunların bu zihniyetinden kurtulmasını bu millet tarafından gerçekleştirildiği gün söylüyor. Tesadüf çünkü 16 Nisan'da artık ilelebet tarihe gömüldü."

Zeybekci, Türkiye için oyunların, tuzaklarının birinin bırakılıp birinin başlatıldığını vurgulayarak "17-25 Aralık, gezi olayları, çukur terörü, 15 Temmuz işgal girişimi, etrafımızdaki ateş çemberini çoğaltma girişimleri. Bakın bunları her yerde söylüyorum ispatlı ve delillidir. Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ı kuranlarla bölücü terör örgütü PKK'yı kuran ve doğuran hep aynıdır. Bunların anası da babası da aynıdır. FETÖ'yü doğuranlar da bunlardır. Nasıl doğurdularsa şimdi besliyorlar işte." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun elindeki belgelerin fotokopi ve düzmece olduğunu belirten Zeybekci, şunları söyledi:

"Adamsan git milletin huzuruna, o belgeleri milletin huzuruna sun. Büyük mahkeme millettir, millet gereğini yapar. Millete gitme cesareti yok. İktidar ve yetki sahibi millettir. Mahkemeye vermeyiz diyorlar. Söylediği her şey yalandır çünkü bakın öteki tiyatroyla bu tiyatro aynıdır. Onun için uyanık olacağız, bir ve beraber olacağız. Bunların yalanlarına pabuç bırakmayacağız. Bunlar yalan ve iftira konusunda o kadar aşmış ki bunların siyaset anlayışı bu. Bunlar yalan ve iftirayla siyaset yaparlar."

Zeybekci'nin konuşmasının ardından tek listeyle gidilen kongrede Celal Özbilen ilçe başkanı seçildi.

- Zeybekci nikah şahitliği yaptı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'ın oğlunun düğüne katılarak nikah şahidi oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikahta Şadiye ve Uğur Erdoğan'ın oğlu Oğuz Atakan ile Gülay ve Cengiz Emer çiftinin kızı Nevres'in nikah şahitliklerini Bakan Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Sema Ramazanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz yaptı.

Çifti tebrik eden ve mutluluklar dileyen Zeybekci, evlilik cüzdanını geline verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.